Moskisvet.com
Will Smith

Novice

Zvezdnik s svojimi sledilci delil realno fotografijo

N.R.A.
06. 05. 2021 15.52
1

Velikokrat si mislimo, da so igralci ljudje, za katere 'realnost' pač ne obstaja. Z realnostjo mislimo na vse tisto, s čimer se soočamo običajni smrtniki: nejevoljni otroci, kup umazane posode, prepiri s partnerko in seveda, nabiranje kilogramov. Slavni in priljubljeni igralec Will Smith je na svojem družbenem omrežju delil fotografijo, s katero je vsem pokazal, da so tudi slavni in bogati čisto preprosti ljudje, ki se jim dogaja vse, kar se lahko zgodi živemu človeku.

"To je telo, ki me je vodilo skozi celotno pandemijo in nešteto dni na pašo skozi shrambo. Všeč mi je, ampak želim se počutiti bolje. Nič več polnočnih muffinov ... to je to!"Je Will Smith zapisal na svojem profilu in zraven delil fotografijo svojega telesa. Igralce, slavne in bogate, smo navajeni gledati v popolni podobi, brez kančka odvečnih kilogramov, s popolno postavo, s popolnim videzom. Velikokrat pa se ne zavedamo, da se običajno za vsako fotografijo, četudi z nekaj milijoni več na računu, skrivajo posamezniki, ki so zelo podobni nam. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Realen bom, sem v najslabši formi v svojem življenju." Je še zapisal Will, pod komentarji dveh objav pa so se seveda zvrstili komentarji podpore, tako slavnih kot običajnih ljudi. V zadnjem času je to, kar je naredil Will Smith, začelo delati tudi nekaj drugih zvezdnikov, za kar smo jim seveda hvaležni. Zvezdnice, denimo, slikajo svoj obraz pred 'jutranjo nego', na katerem se prav tako najde kakšen mozoljček kot na koži ostalih žensk. Drugi zvezdniki in influencerji fotografirajo svoje trebuhe pred in po obroku, da svojim sledilcem kažejo, da se njihov trebuh prav tako napne, ko zaužijejo svoj obrok. 

Četudi je vse zgoraj omenjeno za večino nekaj povsem normalnega, se moramo zavedati, da imamo za sabo generacijo, ki je že od rojstva odraščala s tehnologijo. Marsikateri najstniki in najstnice se na žalost ne zavedajo, da podobe na družbenih omrežjih niso vedno realne, največkrat je prav nasprotno. Zato pozdravljamo takšne in drugačne objave zvezdnikov ali pa navadnih ljudi, ki nam kažejo, da smo konec dneva vsi krvavi pod kožo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376