Moskisvet.com
BDSM

Novice

Prave zvezdniške perverzije!

N.J.
22. 04. 2014 08.19
2

Tako kot 'običajni' smrtniki imajo tudi zvezdnice in zvezdniki svojo poredno plat. In čeprav nekateri sočne podrobnosti iz spalnice raje zadržijo zase, drugi nimajo težav s tem, da pred celim svetom jasno in glasno spregovorijo o svojih fetiših.

Rihanna ni sramežljiva ...
Rihanna ni sramežljiva ... FOTO: Twitter

Nobena skrivnost ni, da je Rihanna odprta, kar se tiče seksa. Ko so na splet pricurljale njene gole fotografije, ki jih je preko mobilnega telefona pošiljala partnerju, je celo dejala, da ji je žal za vsakega moškega, ki mu dekle ne pošilja porednih fotografij. Poleg tega je priznala, da je malo mazohista: "Všeč mi je, če sem zvezana, obožujem 'šeškanje'. Rada pa imam tudi spontanost. Poiščite bič in lisice. Obožujem, ko moški pri seksu uporablja svoje roke."

O svojem spolnem življenju je spregovorila tudi Carmen Electra: "Malo zadovoljstva, malo bolečine. Vse to je zabava. Obožujem razne trgovine s spolnimi pripomočki, nakupovanje lisic in 'zlobnega' spodnjega perila. To me vzburja." Nicole Kidman pa je po drugi strani priznala, da je veliko raziskovala o 'kinky' fetiših, svoj zakon s Keithom Urbanom pa je opisala kot surov in nevaren.

Nick je rad nosil Jessicine čevlje ...
Nick je rad nosil Jessicine čevlje ... FOTO: X17 Agency
Dokler je bil Nick Lachey poročen z Jessico Simpson, je priznal, da ga je vzburjalo, če je nosil njene čevlje. "To je bilo posebno poredno vedenje, samo za naju," je priznal in dodal, da ga vzburja tudi umazano govorjenje. Če verjamemo prostitutkam, ki jih v življenju Charlieja Sheena ni bilo malo, pa junak serije 'Dva moža in pol' obožuje vse sorte umazanega seksa. Po besedah prostitutk naj na svetu ne bi bilo stvari, ki je Sheen še ne bi preizkusil.

Poredna pa je tudi pop princesa Britney Spears, čeprav njen videz ne daje takšnega vtisa. V svoji hiši naj bi imela namreč pravo pravcato fantazijsko sobo, v kateri hrani zalogo bičev, lisic, ogledal, seksi kostumov ... Nič kaj manj poredna od ni Eva Longoria, ki je priznala, da nima nič proti temu, če je v postelji zvezana s svilenim šalom. "Obožujem, če je moški glavni. Podrejen položaj me na nek poseben način močno vzburja." Še korak dlje pri vsem skupaj pa je šel pevec Ricky Martin, ki je na vprašanje, kateri pornič je nazadnje pogledal, priznal, da si je ogledal takšnega z 'zlatim tušem': "Obožujem zlati tuš. To sem že počel. Seksi je."

Rickyja Martina vzburja zlati tuš,
Rickyja Martina vzburja zlati tuš, FOTO: Reuters

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497