Moskisvet.com
V Big Brotherju se ga je napila in razkazovala svoje oprsje že prvi večer. Le kaj bo do konca šova?

Novice

Vsi so buljili v gole prsi pijane Jasmine!

N.J.
06. 01. 2014 15.29
20

Resničnostni šov Celebrity Big Brother se je na britanskem otočju pravzaprav šele dobro začel, a je igralka Jasmine Waltz že poskrbela že nekaj pikantnih trenutkov.

V Big Brotherju se ga je napila in razkazovala svoje oprsje že prvi večer. Le kaj bo do konca šova?
V Big Brotherju se ga je napila in razkazovala svoje oprsje že prvi večer. Le kaj bo do konca šova? FOTO:

31-letna ameriška igralka Jasmine Waltz je že prvi večer bivanja v hiši Big Brother pregloboko pogledala v kozarec. Igralke, ki je bolj kot po igranju znana po svojem divjem obnašanju, se je šampanjec namreč kaj hitro prijel, alkoholni mehurčki pa so povzročili njeno prav nič damsko obnašanje.

Jasmine je začela grdo govoriti, preklinjati in vsem načenjati živce, naenkrat pa je dvignila svojo majico in vsem pokazala golo oprsje. Njeno razuzdano obnašanje je najbolj razjezilo njeno sotekmovalko Sam Faiers, ki je bila cel večer z opito Jasmine zvezana z lisicami. Sam jo je zmerjala in se na vsak način trudila, da bi jo spravila v posteljo, a ni in ni šlo. Čeprav so bili vsi jezni nanjo pa se je zdelo, da se Jasmine pravzaprav zabava. Ves čas se je namreč krohotala, dokler ni omagala.

 

Izkoristila razpad hollywoodskega zakona

Jasmine je javno zaslovela ravno v času, ko sta hollywoodska priljubljena igralca Courtney Cox in David Arquette imela težave v zakonu, kar pa v bistvu ni bilo naključje. Leta 2010 je David kar sam namreč v radijski oddaji razkril, da je seksal z drugo žensko, natančneje z Jasmine Waltz.

Jasmine je bila tedaj le 28-letna natakarica iz Los Angelesa, ki si je nadvse želela postati igralka. Kot kaže, je bila ona tista, ki je prekinila Davidovo dolgo spolno abstinenco, vsaj tako je zaupal v radijski oddaji. Je pa bila natakarica slaba izbira, kajti Jasmine ga je le izkoristila za samopromocijo. Že pred Davidom je namreč nekajkrat poskusila prek bolj ali manj slavnih moških priti v središče pozornosti svetovnih medijev, poskrbela pa je tudi za manjši škandal, ko je v nekem nočnem lokalu udarila Lindsay Lohan le zato, ker naj bi se Lindsay pogovarjala z njenim nekdanjim fantom.

Ima tudi pornič!

Poleg Davida so tako posteljo Jasmine greli številni znani moški, med drugimi Chris Pine, Jesse McCartney in Ryan Seacrest, ena zadnjih 'žrtev' pa je bil plavalec Michael Phelps. Vendar pa Waltzeva ni zaslovela le zaradi tega, temveč je pozornost medijev iskala tudi z zasebnim filmčkom. Toda v njenem primeru ni šlo za še en filmček, ki je "ponesreči" zašel v javnost, temveč se je tedaj govorilo, da naj bi se Jasmine za snemanje dogovorila z določeno produkcijsko hišo. Za snemanje naj bi dobila okoli 60.000 ameriških dolarjev, v žep pa naj bi pospravila tudi 25 odstotkov dobička od prodaje. Njen prvenec z naslovom RealJasmine je seveda dostopen na spletu.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400