Moskisvet.com
Iris se te dni vede kot najstnica in na svoj Facebook objavlja vroče foto utrinke.

Novice

Moški, ki so greli posteljo seksi Slovenke!

J.V.
05. 11. 2013 15.17
26

Slovenska manekenka Iris Mulej je še pred nekaj meseci polnila medije z razhodom od njenega dolgoletnega fanta in fotografa Črta Slavca. Par je takrat dvignil kar nekaj prahu, danes pa sta že oba srečna v objemu novih partnerjev. Medtem ko je Črtovo srce osvojila manekenka Tea Košnjak, Iris te dni na svoj Facebook profil lepi fotografije, na katerih strastno poljublja Danijela Utejšanoviča. Kdo pa je lepi estradnici v preteklosti grel posteljo?

Iris se te dni vede kot najstnica in na svoj Facebook objavlja vroče foto utrinke.
Iris se te dni vede kot najstnica in na svoj Facebook objavlja vroče foto utrinke. FOTO: Facebook
Preden je njeno prijateljstvo z občasnim manekenom in ustanoviteljem filmskega festivala na Bledu, Danijelom Utejšanovičem, preraslo v strastno ljubezen, je bila Iris štiri leta srečna v objemu nekaj let mlajšega Črta Slavca.

Iris Mulej ostala sama
Iris Mulej ostala sama FOTO:

Za njuno ljubezen je bila usodna razdalja

Ker sta bila neločljiva in ni bilo družabnega dogodka, ki se ga par ne bi udeležil skupaj, so bili mnogi prepričani, da je njuna ljubezen večna. A kot se je izkazalo julija letos, so se zmotili. Iris in Črt sta potrdila, da se je njuna romanca končala in da se odpravljata vsak na svojo pot, usodna pa je bila razdalja. Črt je namreč vedno več časa preživljal v Nemčiji. "Pri zvezi na daljavo enostavno izgubiš tisti stik, ki ga za moje pojme moraš imeti z osebo, da je zveza lahko uspešna. Da ji sploh rečeš zveza,“ je takrat pojasnila Iris.

Kdo je grel njeno posteljo?

Njuno 'žalovanje' pa ni trajalo dolgo, Črt je namreč že nekaj časa srečno zaljubljen v manekenko Teo Košnjak, Iris pa se je zaljubila v Danijela, s katerim je pred tem prijateljevala že nekaj časa. Skupaj sta obiskala tudi Los Angeles in Monako. Ali je Danijel končno tisti pravi bomo videli, sicer pa je imela Iris do sedaj vedno precej burno ljubezensko življenje. Med moškimi, ki so pred Črtom in Danijelom greli njeno posteljo so tudi podjetnik Tomi Zoroja, najbolj burna pa je bila brez dvoma romanca z novinarjem Juretom Zorčičem, s katerim sta se kar nekajkrat razšla in pobotala. Njune zveze je bilo dokončno konec leta 2008.
 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 447