Moskisvet.com
Wanda - 4

Novice

Vsega so krive te bujne obline!

N.J.
17. 04. 2014 08.08
9

Na nedeljski tekmi v Genovi med Sampdorio in Interjem v sklopu Serie A je prišlo do zanimivega 'zapleta'. Sampdorijin napadalec argentinskega rodu Maxi Lopez je namreč zavrnil rokovanje s svojim bivšim soigralcem Maurom Icardijem. Razlog?

30-letni Maxi Lopez in 21-letni Mauro Icardi sta bila nekoč dobra prijatelja in celo soigralca pri Sampdoriji, slednji pa je barve Sampdorijinega dresa letos zamenjal za Interjeve. V nedeljo sta se moštvi spopadli v Genovi, slavil pa je Inter s 4 proti 0. Dva gola je v svoj nekdaj domači gol zabil celo Icardi.

Navijači so ga, po pričakovanjih, izžvižgali, a zmaga Interja ni edini razlog, zakaj. Icardi namreč trenutno živi z bivšo ženo Maxija Lopeza Wando Naro. Icardi naj bi sicer srce seksi Argentinke osvojil šele potem, ko je njen zakon z Lopezom razpadel, toda zamera med bivšima prijateljema ostaja. Lopez namreč ni sprejel zveze bivše žene, s katero ima tri otroke, z Icardijem – dokler se s tem ne bo sprijaznil, pa se igralca očitno ne bosta niti rokovala na nogometnih zelenicah.

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497