Moskisvet.com
Stranke prek brezplačne telefonske številke 080 17 70 hitro in enostavno uredijo dovoljeno prekoračitev stanja (limit) na osebnem računu, naročijo kreditno kartico, sklenejo Paket Komplet, od oktobra pa tudi priljubljeni potrošniški kredit Nove KBM - Kredit Naprej.

Novice

Oglas

Vse več ljudi se odloča za poslovanje kjer koli in kadar koli

PR
18. 10. 2021 05.00
0

Digitalizacija je spremenila naša življenja in navade, kar opažajo tudi v bančništvu. Opravljanje najpogostejših bančnih storitev se seli na digitalne kanale, kot sta spletna in mobilna banka, plačujemo s karticami, kupujemo prek spleta.

Nabor storitev na daljavo je vse daljši 

V Novi KBM prisluhnejo potrebam svojih strank, ki želijo vse več storitev opravljati neodvisno od delovnega časa poslovalnic ali pošt – Nova KBM je namreč edina banka v Sloveniji, ki svojim strankam omogoča opravljanje najpogostejših bančnih storitev tudi na vseh poštah po državi.

V Novi KBM prisluhnejo potrebam svojih strank, ki želijo vse več storitev opravljati neodvisno od delovnega časa poslovalnic ali pošt .
V Novi KBM prisluhnejo potrebam svojih strank, ki želijo vse več storitev opravljati neodvisno od delovnega časa poslovalnic ali pošt . FOTO: Arhiv naročnika

V banki nenehno nadgrajujejo nabor storitev, ki jih lahko stranke opravijo na daljavo. »Stranke uporabljajo digitalne kanale za opravljanje večine najpogostejših bančnih storitev, med katerimi prevladujejo plačevanje položnic, sklepanje varčevanj in depozitov, spreminjanje odobrene prekoračitve stanja na računih in prenašanje sredstev med računi,« pojasnjujejo v Novi KBM. V zadnjem času širijo tudi nabor storitev, ki so strankam na voljo prek sodobnega kontaktnega centra, ob tem pa si nenehno prizadevajo tudi za čim boljšo uporabniško izkušnjo. Tako lahko stranke prek brezplačne telefonske številke 080 17 70 hitro in enostavno uredijo dovoljeno prekoračitev stanja (limit) na osebnem računu, naročijo kreditno kartico, sklenejo Paket Komplet, od tega meseca pa tudi priljubljeni potrošniški kredit Nove KBM - Kredit Naprej.

Pot do banke so olajšali tudi novim strankam. »Smo edina banka v državi, ki omogoča novim strankam, da Osebni račun, Osebni plus račun ali Net račun odprejo kar iz udobja lastnega doma z uporabo mobilne banke mBank@Net, prek katere lahko zraven novih tudi obstoječe stranke sklenejo najbolj priljubljen paket v Novi KBM, Paket Komplet,« so povedali v Novi KBM. 

Najboljši spletna in mobilna banka

V Novi KBM se lahko pohvalijo, da sta njihovi spletna in mobilna banka Bank@Net in mBank@Net že drugo leto zapored najboljši v Sloveniji. V neodvisni raziskavi podjetja E-laborat v letu 2021, v kateri so sodelovale vse spletne in mobilne banke, dostopne na slovenskem trgu, sta največ točk prejeli prav aplikaciji Nove KBM. Prednost spletne in mobilne banke Nove KBM je tudi v tem, da si lahko stranke obe aplikaciji aktivirajo na daljavo v samo eni minuti. V Novi KBM pa zagotavljajo, da je postopek hiter in enostaven, kot je enostavna uporaba obeh aplikacij. 

Prednost spletne in mobilne banke Nove KBM je tudi v tem, da si lahko stranke obe aplikaciji aktivirajo na daljavo v samo eni minuti.
Prednost spletne in mobilne banke Nove KBM je tudi v tem, da si lahko stranke obe aplikaciji aktivirajo na daljavo v samo eni minuti. FOTO: Arhiv naročnika

Z Novo KBM v družbi najboljših

Stranke cenijo profesionalni in osebni odnos prijaznih bančnikov, tudi na daljavo. To potrjujejo številne raziskave, ki postavljajo Novo KBM v vrh prepoznavnosti med blagovnimi znamkami na slovenskem bančnem trgu. V neodvisni raziskavi All finance 2021, ki jo je pripravila družba Valicon, je bila Nova KBM prvič v zgodovini te raziskave imenovana za najmočnejšo blagovno znamko med vsemi bankami v Sloveniji. To pomeni, da jo potrošniki na trgu poznajo, ji zaupajo in so ji zvesti. 

Nova KBM je letos potrdila tudi naziv Superbrands, kar potrjuje, da je njena blagovna znamka dokazano edinstvena, da jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo. Odličnost, za katero si na vseh področjih poslovanja prizadevajo v eni največjih slovenskih bančnih institucij, je bila prepoznana tako med strankami kot v strokovnem svetu, ki vsako leto izbere blagovne znamke na slovenskem trgu, ki izpolnjujejo stroge kriterije. Z nazivom Superbrands se v Sloveniji ponaša manj kot odstotek blagovnih znamk na trgu, zato je uvrstitev med najuspešnejše veliko priznanje in hkrati obveza za delo v prihodnje.

Stranke prek brezplačne telefonske številke 080 17 70 hitro in enostavno uredijo dovoljeno prekoračitev stanja (limit) na osebnem računu, naročijo kreditno kartico, sklenejo Paket Komplet, od oktobra pa tudi priljubljeni potrošniški kredit Nove KBM - Kredit Naprej.
Stranke prek brezplačne telefonske številke 080 17 70 hitro in enostavno uredijo dovoljeno prekoračitev stanja (limit) na osebnem računu, naročijo kreditno kartico, sklenejo Paket Komplet, od oktobra pa tudi priljubljeni potrošniški kredit Nove KBM - Kredit Naprej. FOTO: Arhiv naročnika

Nova KBM povezuje ne le prijazne in strokovne zaposlene, ampak tudi sodobno bančno izkušnjo, kar po ugotovitvah raziskav stranke Nove KBM najbolj cenijo. Je najbolj dostopna banka v Sloveniji, ki ponuja enostavne in priročne bančne produkte ter vrhunske digitalne storitve, tudi mDenarnic@, ki je bila na WEBSI, spletni prvaki razglašena za najboljši digitalni projekt v kategoriji Finančni sektor, in za katero so ocenjevalci zapisali, da »je moderna rešitev, ki jo potrebuje vsaka moderna spletna banka s poudarkom na dobri uporabniški izkušnji«. V mobilni aplikaciji mDenarnic@, ki si jo stranke naložijo na svoj pametni telefon in vanjo prenesejo svoje plačilne kartice Visa Nove KBM, lahko opravljajo potrditev spletnih nakupov, ki jih opravijo s plačilnimi karticami, uporabniki informacijskega sistema Android pa lahko tudi brezstično plačujejo na prodajnih mestih doma in v tujini ter dvigujejo gotovino na bankomatih, ki omogočajo brezstično poslovanje. Na tak način mDenarnic@ popolnoma nadomesti klasično denarnico. 

V Novi KBM so ponosni, da uspešno postavljajo standarde na področju digitalnega poslovanja, kar prepoznano in cenjeno tudi širše.

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376