Moskisvet.com
seks posnetek študentk

Novice

Vse so razkrili učiteljičini SMS-i!

N.J.
30. 10. 2014 15.28
0

37-letna ameriška profesorica se je znašla v središču škandala, po tem ko je v javnost prišla njena velika skrivnost. Komaj 15-letni učenki je namreč pošiljala SMS sporočila, v katerih jo je vabila, naj se pridruži njej in njenemu možu pri seksu.

Michelle Smith White
Michelle Smith White FOTO:

Učiteljica Michelle Smith White iz Durhama je flirtala s 15-letno učenko in razmerje je preraslo v intimno. Dekličini starši so za to izvedeli in od učiteljice zahtevali, naj ne kontaktira več njihove hčerke. A mesec kasneje so starši ugotovili, da sta njihova hči in učiteljica še vedno v stiku in si pošiljata kratka sporočila. Starši so to prijavili policiji, ki je ob pregledu učiteljičinih elektronskih naprav našla številna sporočila, vključno z vabili, naj se 15-letnica pridrži seksu v troje – z učiteljico in njenim možem, seveda.

Učiteljica naj bi si, kot poročajo tuji mediji, med drugim tetovirala dekličino ime (inicialke). Med potekom preiskave je učiteljica dala odpoved, zdaj pa jo čaka še sodni postopek zaradi spolnega nadlegovanja mladoletne osebe in zlorabe položaja.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390