Moskisvet.com
seks

Novice

Njena zgodba še kako spominja na Urškino!

N.J.
09. 04. 2014 08.40
27

24-letna Tijana Đuričić je bila nedavno odpeljana pred beograjskega dežurnega sodnika za prekrške zaradi prostitucije in neprijavljenega naslova bivanja. Za prekrška bo kaznovana s 432 evri.

Tijana
Tijana FOTO:

Srbska kraljica silikona Tijana Đuričić bo morala zaradi prostitucije plačati 346 evrov kazni, za neprijavljeni naslov bivanja pa še 86 evrov. Kot poročajo srbski mediji, naj bi se Tijana in neimenovani moški, njena stranka, v drugi polovici decembra 2013 dobila v nekem beograjskem stanovanju, kjer je moški Tijani plačal za spolne usluge. Celoten odnos in plačevanje je posnel s telefonom, posnetek pa odnesel na policijo. Svoj dokaz je podkrepil z izjavo, kar je zadostovalo, da so proti Tijani sprožili postopek.

Če pri določitvi kazni za (ne)prijavo naslova prebivališča Tijana ni imela veliko besede, pa je na sodišču odločno zanikala obtožbe glede prostitucije in dejala, da ne opravlja najstarejše obrti na svetu, vendar je sodnik verjel moškemu.

Kakor koli že, Tijana pravi, da ji je nekdo celotno zadevo podtaknil. Odkar se je začela pojavljati v medijih po številnih plastičnih operacijah, so namreč o njej začele krožiti najrazličnejše govorice, zato je prepričana, da gre za nesramnost in željo po škodovanju.

Urška Čepin
Urška Čepin FOTO: Facebook

Zgodba na las spominja na tisto Urške Čepin, ko se je na spletu pojavil posnetek, kako za plačilo nudi erotično masažo in moškemu na posnetku pomaga do vrhunca. Tedaj je po telefonu za naš portal povedala, da na posnetku in fotografijah, ki so pricurljali na splet, zagotovo ni ona in da ji je celotno stvar nekdo podtaknil. ''To nisem jaz, to mi je nekdo podtaknil. Ljudje so zlobni, in zato sem celotno stvar že predala policiji in odvetnikom.'' Dejala je še, da ima dovolj telefonskih klicev in vprašanj ter da si želi samo miru. ''Z namigovanji se ne bom ubadala, raje bom pravico poiskala po pravni poti,'' je še dodala. "To je vse, kar imam povedati.'' 
 

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497