Moskisvet.com
Rita Ora

Novice

Vroča Rita postaja prava porednica ...

M. A.
20. 07. 2018 10.53
0

Britanska pevka albanskih korenin Rita Ora vse bolj stopa v ospredje glasbene pop scene. Pesmi, ki jih je izdala v zadnjem času, so postale velike uspešnice, pevka se trenutno mudi na turneji, prosti čas pa preživlja na evropskih plažah.

Your Song, Anywhere in For You so samo nekatere pesmi, ki jih je Rita Ora izdala v zadnjem času, a so takoj postale uspešnice. Zdaj se je vroča pevka podala na evropsko in ameriško turnejo The Girls Tour, v sklopu katere je pred nekaj tedni obiskala tudi Poreč, prosti čas med enim in drugim koncertom pa redno izkoristi za poležavanje na plaži, fotografije pa redno objavlja na svojem Instagramu.

Včeraj je nastopila v Barceloni, pred tem pa je uživala na tamkajšnji plaži.
Včeraj je nastopila v Barceloni, pred tem pa je uživala na tamkajšnji plaži. FOTO: Profimedia

27-letni Riti ne gre dobro samo na glasbenem področju, temveč tudi v življenju, saj je ob eni fotografiji zapisala 'Tukaj uživam najboljše možno življenje, haha'. Pevka je srečna tudi v ljubezni, saj ji že leto dni posteljo greje 27-letni Andrew Watt.

Zadnje čase pogosto pozira v kopalkah.
Zadnje čase pogosto pozira v kopalkah. FOTO: Profimedia

Kljub njeni zvezi z Andrewom britanski mediji zadnje tedne pogosto ugibajo, ali se ni kaj spletlo med njo in Liamom Paynom, mladim pevcem nekdanje fantovske zasedbe One Direction. Liam, ki je z Rito pred kratkim posnela pesem For You, se je po dveh letih razšel z britansko pevko Cheryl Cole, številni pa namigujejo, da je bila povod za razhod prav Rita ...

In to en teden po tem, ko sta šla narazen!

Rita Ora
Rita Ora FOTO: Profimedia
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382