Moskisvet.com
So to bodoče zvezde socialnih omrežij? - 18

Novice

Blondinka zapeljala znanega voditelja, nato pa ...

S.C.
26. 02. 2015 15.46
22

Čeprav je poročen, se je Dmitrij Nikolajev prepustil čarom privlačne blondinke, ki jo je spoznal v baru. Popila sta pivo, nakar ga je ona povabila v savno. Od tistega trenutka se nesrečni 30-letnik ne spominja ničesar več. Prebudil se je zjutraj na avtobusni postaji v grozljivih mukah.

Največkrat se ne obeta nič dobrega, če se moški kljub obročku na prstancu leve roke odloči za skok čez plot, a bes še tako razjarjene soproge, ki zasači svojega dragega med prevaro, se ne more primerjati s tem, kar je doživel 30-letni ruski igralec Dmitrij Nikolajev. Po tem, ko je zaključil s predstavo v nekem gledališču v Moskvi, je odšel v bar, kjer je do njega pristopila neznana plavolaska. Skupaj sta popila pivo in ko ga je povabila v savno, se ob pogledu na njene čare preprosto ni mogel upreti skušnjavi. Usodna odločitev pa ga ni stala zakona, pač pa testisov. Da, prav ste prebrali! Nesrečnik se namreč od tistega povabila naprej ne spomni ničesar, naslednje jutro se je prebudil na avtobusni postaji z okrvavljenimi hlačami. Ko so ga pripeljali v bolnišnico, so ugotovili, da je ostal brez testisov, glede na natančnost reza pa predvidevajo, da je to delo tolpe trgovcev z organi, med katerimi je najmanj en zdravnik. Po vsej verjetnosti so mu v pivo podtaknili drogo. Primer preiskujejo, Dmitrij pa je po tej izkušnji opustil prejšnjo službo in se zaposlil kot animator otrok.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497