Moskisvet.com
Lindsay Lohan

Novice

Lindsay ponovno v središču

N.J.
11. 07. 2013 13.46
2

Prihaja napovednik filma The Canyons, v katerem glavna igralka ne le pokaže tudi najbolj skrite dele svojege telesa, temveč jo je mogoče videti tudi 'v akciji'. Ta igralka pa ni nihče drugi kot kraljica škandalov - Lindsay Lohan.

Gola v postelji, sledi strasten in vroč seks s pornozvezdnikom Jamesom Deenom. Prihaja napovednik filma The Canyons, v katerem glavno vlogo igra Lindsay Lohan, ki vas ne bo razočaral. Zgodba, ki je delo Paula Schraderja, govori o petih slave željnih 20-letnikih. Hollywoodska 'packa', ki je sicer 20. leta že zdavnaj preživela, pa v filmu igra Taro, čutno žensko, ki je razpeta med dve ljubezni: Christianom (James Deen) in Ryanom (Nolan Funk).

Kljub njenemu novemu filmu pa Lindsay mediji še vedno 'obrekujejo' zaradi njenega škandaloznega vedenja - med drugim je bila nedavno obsojena tudi na 90 dni zdravljenja. Nekateri zdravniki so prepričani, da bi morala Lohanova v rehabilitacijskem centru Betty Ford Center v Kaliforniji preživeti vsaj še mesec dni, drugi pa so mnenja, da se ne bi smela nikoli vrniti živeti k materi Dini, saj sta skupaj veliko 'žurali in popivali', kar pomeni, da je Dina vse prej kot pozitivno vplivala na vedenje svoje hčere. Toda Lindsay se za govorice ne zmeni. Razmišlja le o potovanju v Italiji: udeležila se bo namreč beneškega filmskega festivala, paparazzi pa so o tem že dobro obveščeni. Si lahko obetamo še kakšen škandal?
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630