Moskisvet.com
Matija Orbanić

Novice

Vratar Olimpije poziral z ubito živaljo in se javno bahal

A.P.
07. 04. 2020 13.46
1

Mladi vratar nogometnega kluba Olimpija, Matija Orbanić, ki je na začetku sezone 2019/20 prvič branil na uradni tekmi za člansko moštvo, si je privoščil neumnost, potem ko je poziral z ubitim zajcem in to objavil na družbenem omrežju.

Na komaj 19-letnega hrvaškega vratarja ljubljanske Olimpije Matijo Orbanića se je vsul plaz kritik, potem ko je mladenič na Instagramu objavil neokusno fotografijo, na kateri pozira z ubitim zajcem. Za smetano na torti je dodal še brezčuten zapis: ''Ker ne morem več uloviti dekleta, moram loviti zajce.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Že res, da lovci in rejci za potrebe ljudi živali ubijajo vsak dan, a tovrstno bahanje z živalskimi trofejami je, in to ne le v teh težkih časih, povsem nesprejemljivo.

Mislil je, da mu bo nesebično pomagal, a vratar Olimpije je imel drugačne načrte
Preberi še
Mislil je, da mu bo nesebično pomagal, a vratar Olimpije je imel drugačne načrte

Brezčutno fotografijo mladega Puljčana so opazili tudi pri Društvu za zaščito živali Maribor, ki jih je posnetek pričakovano šokiral in so ga ostro obsodili, pričakujejo pa tudi pojasnilo in opravičilo s strani mladeniča. Pravijo, da ''izživljanje nad živalmi, objavljanje sebe na socialnih omrežjih z zaklanimi živalmi, občutek lagodja ob teh situacijah nakazuje na določena psihološka stanja.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Marsikoga je tovrstno nespametno početje stalo tudi službe oz. kariere ...

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394