Moskisvet.com
V Orbito priložnosti se lahko prijavijo vsi zainteresirani kandidati, ne glede na področje dela. (Foto: Klemen Razinger za Lidl Slovenija)

Novice

Oglas

Vpiši se v Orbito priložnosti za številne karierne možnosti

P.R.
24. 10. 2022 05.00
0

V Lidlu Slovenija iskalcem zaposlitve nudijo nemalo kariernih priložnosti, naj gre za prvo zaposlitev ali obogatitev dosedanje poklicne poti. Tudi z Orbito priložnosti.

Za vse, ki iščejo nove izzive, so v Lidlu Slovenija pred nekaj meseci vzpostavili Orbito priložnosti. Gre za spletni portal, ki potencialnim kandidatom za delo v Lidlu Slovenija, omogoča vpis v bazo, tudi kadar ni objavljenih prostih delovnih mest. Z vpisom v portal posameznik izbere delovna mesta, ki ga zanimajo, v kolikor se odpre delovno mesto, ki ustreza njegovemu profilu, na elektronski naslov prejme obvestilo o odprtem razpisu, na katerega se lahko prijavi. V podjetju, ki je nedavno prejel naziva Top Employer Slovenija in Europe 2022, želijo na tak način, privabiti kar se da perspektiven in raznolik kader.

V Orbito priložnosti se lahko prijavijo vsi zainteresirani kandidati, ne glede na področje dela. (Foto: Klemen Razinger za Lidl Slovenija)
V Orbito priložnosti se lahko prijavijo vsi zainteresirani kandidati, ne glede na področje dela. (Foto: Klemen Razinger za Lidl Slovenija) FOTO: Arhiv naročnika

Orbita je priložnost za vse

Priložnost za zaposlitev Orbita ponuja različnim profilom kandidatov. Od študentov, ki iščejo priložnostno delo do tistih, ki zaključujejo šolanje in vstopajo na trg delovne sile. Orbita priložnosti pa je mesto tudi za vse, ki iščejo prilagojen delovnik zaradi svojega življenjskega stila ali tiste, ki iščejo možnost za karierno rast.

Trenutno se zaposlitveni proces obravnava individualno glede na posamezno odprto delovno mesto. Ko potrebujemo nove sodelavce in sodelavke, bodisi zaradi širjenja ekip ali nadomeščanja obstoječega kadra, objavimo zaposlitveni oglas. Prednost, ki nam jo prinaša Orbita priložnosti, je predvsem ta, da lahko proaktivno poiščemo kandidate, ki bi jih zanimalo delo pri nas, in v kolikor izpolnjujejo pogoje razpisa jih tudi kontaktiramo. Tako zagotovimo učinkovitejši zaposlitveni proces, doda Tina Poje, vodja področja Kadrovanja in odnosov z zaposlenimi.

Kako se lahko kandidati prijavijo v Orbito priložnosti?

V Orbito priložnosti se lahko prijavijo vsi zainteresirani kandidati, ne glede na področje dela (prodaja, skladišče ali uprava). Na spletni strani vpišejo svoje kontaktne podatke, področje dela, ki jih zanima, ali iščejo redno ali študentsko delo ter v kateri slovenski regiji iščejo zaposlitev. Več karierno usmerjenih podatkov kot kandidat vnese, natančneje lahko v ozadju določijo katere karierne priložnosti znotraj podjetja, mu najbolj ustrezajo. 

Poleg iskanja kariernih ujemanj, bo Lidl Slovenija kandidatom nudil tudi redno obveščanje o razpisanih delovnih mestih, karierne nasvete, izobraževalno vsebino itd. in s tem s kandidati ohranjal odnos. 

Kaj pomeni prijava? Z vpisom v portal posameznik izbere delovna mesta, ki ga zanimajo, v kolikor se odpre delovno mesto, ki ustreza njegovemu profilu, na elektronski naslov prejme obvestilo o odprtem razpisu, na katerega se lahko prijavi.

Več o Orbiti priložnosti je na voljo na spletni strani: https://orbita-priloznosti.lidl.si/

Naročnik oglasa je LIDL Slovenija d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497