Moskisvet.com
Gledanje televizije

Novice

Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev

E.R.
03. 02. 2024 04.00
0

VOYO se že od nekdaj lahko pohvali z bogatim naborom filmov in serij, ki pa ga je danes dopolnilo še sedem neverjetnih filmskih uspešnic z izvrstnimi raznolikimi zgodbami in fantastičnimi igralskimi zasedbami.

1. ALOHA (Aloha)

Igrajo: Bradley Cooper, Rachel McAdams, Emma Stone, Alec Baldwin, Bill Murray, John Krasinski  

Režija: Cameron Crowe  

V simpatični komediji spremljamo nekdaj uspešnega pogodbenega izvajalca za ameriško vojsko Briana Gilcresta, ki se vrne na Havaje, mesto njegovih največjih kariernih dosežkov in kraj, kjer prebiva njegova dolgoletna ljubezen Tracy. Brian bi moral biti na Havajih posrednik med milijonarjem, ki želi tam zgraditi zasebni vesoljski center, in tamkajšnjimi domačini, stvari pa se zapletejo, ko se zaljubi v vojakinjo Allison, ki Briana spremlja na njegovi službeni poti.  

Bradley Cooper in Rachel McAdams
Bradley Cooper in Rachel McAdams FOTO: Sony Pictures Television International

2. ASASINOV NAZOR (Assassin's Creed)

Igrajo: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Charlotte Rampling  

Režija: Justin Kurzel  

Film, posnet po priljubljeni računalniški igri, pripoveduje zgodbo o kriminalcu Callumu, ki mu tik pred usmrtitvijo ponudijo možnost, da sodeluje pri nevarnem poskusu. S pomočjo psihološke obuditve genetskega spomina ga prenesejo v čas njegovega prednika Aguilara, ki je živel v času španske inkvizicije. Callum s podoživljanjem zgodovine odkrije, da njegovi predniki pripadajo skrivni združbi Asasinov, ki se je dolga stoletja borila proti zloveščemu redu Templarjev. Oborožen z novimi smrtonosnimi spretnostmi in znanji se Callum odloči nadaljevati boj in mogočne sovražnike dokončno spraviti na kolena.  

Michael Fassbender
Michael Fassbender FOTO: POP TV

3. KAKO OZDRAVITI DOBRO POČUTJE (A Cure for Wellness)

Igrajo: Dane Dehaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi, Adrian Schiller  

Režija: Gore Verbinski  

Srhljiva zgodba o skrivnostnem zdravilišču v osrčju švicarskih Alp. Mladi ambiciozni poslovnež z Wall Streeta Lockhart se po naročilu upravnega odbora tja napoti z nalogo, da bi poiskal nekega šefa iz svojega podjetja in ga pripeljal nazaj domov v ZDA. Mladenič kmalu ugotovi, da se za nenavadnimi čudežnimi postopki zdravljenja skrivajo številne skrivnosti. Iskanje resnice ga pahne na rob razuma, saj tudi njemu postavijo diagnozo nenavadne bolezni.  

Dane Dehaan
Dane Dehaan FOTO: POP TV

4. NAJMRAČNEJŠA NOČ (The Darkest Hour)

Igrajo: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella, Rachael Taylor, Joel Kinnaman  

Režija: Chris Gorak  

Sean in Ben skušata v Moskvi prodati svojo najnovejšo programsko opremo. Žal ju pri tem prehiti njun švedski rival Skyler, tako da ostaneta brez kupčije. Ko se kasneje odpravita v nočni klub, tam spoznata Američanko Natalie in Avstralko Anne, srečata pa tudi Skylerja. Ko sredi Moskve nenadoma pristanejo Nezemljani in začnejo napadati naš planet, morajo Sean, Ben, Skyler, Natalie in Anne združiti moči ter ubežati nevarnosti.  

Prizor iz filma Najmračnejša noč.
Prizor iz filma Najmračnejša noč. FOTO: POP TV

5. NI JE VEČ (Gone Girl)

Igrajo: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Missi Pyle  

Režija: David Fincher  

Nekdanji pisatelj Nick in njegova žena Amy sta na videz popoln zakonski par, ki se je iz New Yorka preselil na ameriški Srednji zahod, kjer poskuša prebroditi recesijo. Na peto obletnico poroke pa Amy nenadoma brez sledu izgine. Nick zaradi nenavadnega vedenja kmalu postane glavni osumljenec, Amy pa poveličevan objekt naraščajoče medijske mrzlice. Njeno izginotje postane nekakšna igra z zrcali, v kateri mučne in krute skrivnosti vodijo v še večje mučne in krute skrivnosti. A glavno vprašanje ostaja: je Nick zares ubil svojo ženo? Film je posnet po istoimenski knjižni uspešnici.  

Ben Affleck
Ben Affleck FOTO: Regency Entertainment

6. J.F.K. (J.F.K.)

Igrajo: Kevin Costner, Kevin Bacon, Tommy Lee Jones, Gary Oldman  

Režija: Oliver Stone  

Državni tožilec Jim Garrison začne na lastno pest raziskovati atentat na Kennedyja, ki se je zgodil 22. novembra 1963 v Dallasu, saj uradni izjavi FBI-ja ne verjame. Svoj nos velikokrat vtakne tja, kamor ne sodi, zato trpi tudi njegova družina. Film je bil nominiran za osem oskarjev, med drugim tudi za najboljši film.  

Kevin Costner
Kevin Costner FOTO: Warner Bros.

7. POVRATNIK (The Revenant)

Igrajo: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Forrest Goodluck  

Režija: Alejandro G. Inárritu  

Film, ki so ga navdahnili resnični dogodki, je epska pripoved o preživetju in preobrazbi v prostranosti Amerike. Legendarnega raziskovalca Hugha Glassa med odpravo v še neraziskano divjino brutalno napade medved, člani njegove lovske odprave pa ga prepustijo gotovi smrti sredi neusmiljene zime. Toda Glass se ne vda – poganjata ga gola želja po preživetju in ljubezen do žene Indijanke in sina, zato se poda na 320 km dolgo odisejado po prostranem in neukročenem Zahodu, da bi izsledil moža, ki ga je izdal: Johna Fitzgeralda. 

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio FOTO: 20th Century Fox

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382