Moskisvet.com
LaToya

Film/tv

LaToya presenetila s trdim delom pred kamero

M. A.
12. 02. 2019 09.11
0

Po odlično sprejetih slovenskih serijah Truplo in Lp, Lena, ki sta slovensko občinstvo navdušili lani, na najbolj priljubljeni naročniški video na zahtevo VOYO 14. februarja prihaja nova serija Lajf je tekma. Gre za prav poseben format komedije, kjer spremljamo glavnega junaka Bojana, ki razrešuje nenavadne, pogosto bizarne vsakdanje življenjske izzive na svojevrsten način. Simpatično prikupnega Bojana je upodobil Voranc Boh.

Voranc Boh je slovensko publiko prepričal že v vlogi Blaža Slaka v priljubljeni seriji Reka ljubezni, tokrat pa bo upodobil precej bolj komičen lik Bojana. Tega ob vsakdanjem spopadanju z življenjem spremljata športna komentatorja Erik in Miran, ki sta ju upodobila Anže Zevnik in Luka Cimprič. Vidimo in slišimo ju zgolj gledalci, s svojo tekmovalno analizo, veliko mero humorja in športnega žargona pa podrobno komentirata vsako situacijo, pred katero je postavljen Bojan.  

Nova serija Lajf je tekma na VOYO prihaja v četrtek, 14. februarja.
Nova serija Lajf je tekma na VOYO prihaja v četrtek, 14. februarja. FOTO:

Dominik Mencej, režiser in vodja projekta, ob pričetku serije dodaja: 'Navdušil me je že prvi ogled epizode originalne serije in z veseljem sem sprejel izziv sodelovanja pri pripravi slovenske različice. Navduševalo me je dejstvo, da nam je format te serije omogočal večji poudarek na osnovni premisi, ki odstopa od klasične naracije. Razmišljanje v tej smeri je pravzaprav zelo osvobajajoče za ustvarjalce, saj se je moč otresti predpostavljenih narativnih konvencij pri nas že ustaljenih daljših igranih form. K prepričljivosti je svoje dodala tudi izbrana igralska zasedba, predvsem odlična kemija med glavnim igralcem Vorancem Bohom in Gajo Filač, ki je še dodatno nadgradila vzdušje.' Ščepec slovenskega humorja je norveškim scenarijem sicer dodal senarist in producent filma Pr' Hostar Dejan Krupić.

Vroča Bondova dekleta, ki še danes burijo moško domišljijo
Preberi še
Vroča Bondova dekleta, ki še danes burijo moško domišljijo
Voranca Boha smo spremljali tudi v Reki ljubezni, ki se na TV ekrane vrača 25. februarja.
Voranca Boha smo spremljali tudi v Reki ljubezni, ki se na TV ekrane vrača 25. februarja. FOTO: Miro Majcen

V seriji bomo v desetih epizodah srečali kar 32 ljudi, glavnemu igralcu Vorancu Bohu in komentatorjema pa sta se pridružili še Sara Gorše in Gaja Filač, poleg njiju pa tudi številne gostujoče zvezde, ki so zaznamovale vsako posamezno epizodo. Med drugim boste med ogledom zagotovo spoznali Matjaža Javšnika, Ulo Furlan, LaToyo Lopez in celo Vesno Šošterič, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Čeprav je bila tam zelo pogumna, pa nam je Voranc zaupal, da sam nima takšnih izkušenj: 'Pri vseh, ki se z igro ne ukvarjajo profesionalno, me je posebej navdušila iskrenost v njihovi igri. Z vsakim sem imel posebno izkušnjo, veliko več je bilo improviziranja v prizorih. Najbolj sem si zapomnil, kako je bilo snemati z Vesno Šošterič, predvsem zaradi njene sramežljivosti.'

Vesna je bila tokrat pred kamero bolj sramežljiva kot po navadi.
Vesna je bila tokrat pred kamero bolj sramežljiva kot po navadi. FOTO: POP TV

Povsem drugačno izkušnjo pa ima Voranc z LaToyo: 'Z njo sicer nisem imel dialoga, imel sem le en skupen kader, kjer nisva imela stika. Prišla, posnela, odšla. Lahko pa povem, da me je presenetila s svojo preprostostjo na setu in trdim delom pred kamero.'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400