Moskisvet.com
Igralec je v najstniških letih bil hudo osramočen

Novice

Vloga je 71-letnemu igralcu za vedno spremenila življenje

Moškisvet.com
30. 12. 2023 05.00
0

Irski igralec Liam Neeson je v svoji izjemni karieri prejel številna ugledna priznanja, a njegova prava slava je prišla po letu 2008, ko se je izkazal v trilerju Ugrabljena.V svežem intervjuju je režiser Pierre Morel razkril, kako je filmska franšiza 15 let kasneje za vedno zaznamovala 71-letnega igralca.

Irski igralec Liam Neeson je v svoji bogati filmski karieri prejel več priznanj, vključno z nominacijami za oskarja in kar tri zlate globuse. Slavo je zlasti dosegel v akcijskih filmih Hollywooda. Vse se je začelo leta 2008, ko je zaigral v napetem trilerju Ugrabljena, kjer je upodobil očeta, ki si prizadeva zaščititi svojo hčerko pred trgovci z belim blagom. Režiser Pierre Morel je nedavno v intervjuju za revijo GQ delil svoje misli o tem, kako je ta filmska franšiza vplivala na 71-letnega igralca.

71-letni igralec Liam Neeson
71-letni igralec Liam Neeson FOTO: Profimedia
Slavni igralec duhovniku priznal, da je masturbiral, sledilo je TO
Preberi še
Slavni igralec duhovniku priznal, da je masturbiral, sledilo je TO

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Med samim snemanjem pa je bila celotna ekipa presenečena nad tveganim kaskaderskim delom, ki ga je Neeson izvajal. "Izkazalo se je, da je moški v svojih 50. letih dobro fizično pripravljen in zmožen izvajati takšne podvige," je razkril režiser.

Liam Neeson
Liam Neeson FOTO: Profimedia
Nova tragedija v družini slavnega igralca
Preberi še
Nova tragedija v družini slavnega igralca

Z dvema filmskima nadaljevanjema se je Liam hitro uveljavil med akcijskimi junaki in začel dobivati številne podobne očetovske vloge. "Hollywood je stroj. Ko postanete znamka, je težko iti nazaj k nečemu drugemu. To ljudje pričakujejo od vas," je dodal režiser ob prepoznavnosti igralčevega lika. Še danes Neeson pogosto upodablja vloge strastnega očeta, v katerih se njegov lik sooča z reševanjem preteklih družinskih travm.

Liam Neeson
Liam Neeson FOTO: Profimedia
Slavni igralec padel v depresijo
Preberi še
Slavni igralec padel v depresijo

Vsi oboževalci Liama Neesona pa si lahko v soboto, 30. decembra 2023, ob 20. uri, na POP TV ogledate akcijski film Ledena cesta. Razburljiv akcijski triler z Liamom Neesonom v vlogi vodje ekipe voznikov, ki ga čaka še ena velika preizkušnja, se bo podal na nemogočo misijo. Po zasutju rudnika diamantov na oddaljenem področju Kanade v njem ostane ujetih več rudarjev, ki imajo zraka le za 36 ur. Voznik veteran Mike McCann se s svojim mlajšim bratom, mehanikom Gurtyjem ter dvema izkušenima voznikoma odpravi na nemogočo reševalno misijo, ki jih bo do rudnika vodila prek zaledenelih cest nad zamrznjenim morjem. Jim bo kljub tajanju ledu, nevarnostim, ki jih niso pričakovali, ter dirki s časom uspelo pravočasno priti do rudarjev?

 

Vir: GQ.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390