Moskisvet.com
Vladimir Putin

Novice

Vladimir Putin poziral v stilu Beara Gryllsa

U.K.
28. 08. 2018 09.46
1

Ruski predsednik želi javnosti pokazati, da je v odlični kondiciji in da je ‘pravi moški.’

Vladimir Putin (65) je pred kratkim objavil svoje najnovejše fotografije, ki jih je posnel v sibirski divjini, natančneje v regiji Tuva. In svetovni mediji so se malce ponorčevali, da mu je očitno všeč Bear Grylls, saj naj bi bil podoben zvezdniku šovov o preživetju v divjini. Putin je bil sicer na počitnicah v Sibiriji z ministrom za obrambo Sergeiem Shoigujem. Putin je poziral v pohodniških in lovskih oblačilih, na nekaj fotografijah pa je bil tudi zgoraj brez, a so nato te fotografije vendarle umaknili. Očitno je želel javnosti pokazati, da je v odlični fizični kondiciji in v fotografijah je morda tudi skrito sporočilo, da se mora zahod bati njegove moči.

Vladimir Putin
Vladimir Putin FOTO: Profimedia


Putin je večkrat povedal, da rad dolgo spi, a tudi da redno telovadi. Nenazadnje je bivši KGB agent in judoist. Za zajtrk (okoli dvanajste ure opoldne) navadno poje nekaj prepeličjih jajc, nato pa se odpravi v bazen, kjer plava okoli dve uri. Nato nadaljuje z dvigovanjem uteži. Večino svojega dela kot predsednik pa opravi popoldne, zvečer in ponoči. 

Vladimir Putin
Vladimir Putin FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394