Moskisvet.com
Adele

Novice

Vitka kot še nikoli: Adele še naprej preseneča s postavo

A.P.
06. 05. 2020 07.46
1

Pevka Adele ni najbolj dejavna na družbenih omrežjih, ob svojem 32. rojstnem dnevu pa je vendarle prekinila skoraj polletni post in še enkrat več šokirala s svojo postavo.

Pevka Adele je 5. maja praznovala 32. rojstni dan in se ob tej priložnosti na Instagramu svojim sledilcem zahvalila za rojstnodnevne želje. ''Upam, da ste vsi na varnem in da ohranjate razum v teh norih časih. Rada bi se zahvalila reševalnemu osebju in vsem, ki te dni skrbite za nas in s tem tvegate svoja življenja. Naši angeli ste,'' se je poklonila vsem, ki v času pandemije koronavirusa pazijo na naše zdravje in se za konec sarkastično že poslovila od leta 2020.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Nekoč debelušna Adele ima danes ozek pas kot Viktorijini angelčki
Preberi še
Nekoč debelušna Adele ima danes ozek pas kot Viktorijini angelčki

Še bolj kot njeno posvetilo v oči bode njen spremenjen videz. Debelušna Adele je več kot očitno preteklost, saj je britanska pevka tokrat smuknila v ozko oblekico in bi jo na ulici težko prepoznali. Njeni postavi se ni mogla načuditi niti model Crissy Teigen, ki je zapisala: ''A me hecaš.''

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342