Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Videospot ali uvod v pornič?

J.V.
04. 06. 2013 13.24
16

Ameriški raper The Dream te dni predstavlja svoj novi videospot. Štiri in polminutni posnetek, pa bolj kot na glasbeni video, spominja na uvod v film za odrasle, temu več kot primeren, pa je tudi naslov skladbe, Pussy. Lepotička, ki s svojimi oblinami draži v spotu, bo zagotovo tik pred vrhunec pripeljala marsikaterega moškega!

Razgaljenosti, provokativnih scen in vročih deklet v spotih, ki jih te dni snemajo svetovni glasbeniki, vsekakor ne manjka. Raper The Dream pa je šel še korak dalje in posnel videospot v stilu porniča.

Glasbenik se kot kaže dobro zaveda, da je seks tisto, kar se te dni najbolje prodaja, njegov spot pa je samo v nekaj dneh po objavi na kanalu YouTube, dosegel zavidljivo število ogledov. Zasluge za to pripadajo predvsem dekletu, ki v spotu nastopa in ki s svojimi oblinami pritegne vso pozornost. Oblečena v ultra majhne tangice in korzet, iz katerega kipi njeno bujno oprsje, stresa s svojo zadnjico, jo gnete, se z roko boža po mednožju in provokativno zvija po postelji. Pesem Pussy, je raper objavil na svojem zadnjem albumu, ki nosi naslov IV Play, kar v prevodu pomeni Predigra.

Varal bivšo ženo Christino Milian

Raper je sicer nekdanji mož pevke Christine Milian, s katero sta se ločila pred tremi leti, kot razlog pa navedla nepremostljive razlike. Zvezdnica je kasneje priznala, da sta imela tudi po končanem ločitvene postopku še vedno večkrat spolne odnose, kasneje pa dejala, da sta se ločila, ker naj bi jo The Dream varal.
Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390