Moskisvet.com
Geri Halliwell - 4

Novice

Nekdanjo Spajsico ljubimec po seksu ponižal ...

J.V.
23. 07. 2013 10.43
0

Nekdanja članica skupine Spice Girls je bila ponižana, ko jo je moški, s katerim je spala, v postelji označil kot šestico – a k sreči je bila vse le šala. Gre namreč za napovednik njene nove humoristične oddaje, v katerem se Geri in neznani moški pozabavata med rjuhami. Britanska pevka v njem nosi le zapeljivo črno spodnje perilo in marsikdo bi se strinjal s tem, da je Geri danes videti bolje kot pred dvajsetimi leti, ko je bila dekliška skupina na vrhuncu.

Za dobro reklamo je Geri skočila med rjuhe.
Za dobro reklamo je Geri skočila med rjuhe. FOTO: Profimedia
V prvem napovedniku za prihajajoči šov z naslovom Life sucks lahko pevko Geri Halliwell vidimo med rjuhami z moškim, ki ji po seksu pove, da si zvezdnica kar se tiče njenih posteljnih spretnosti, zasluži oceno šest od deset. "Ko sem videl film o Spice girls sem prisegel, da bom nekoč spal z vsemi članicami. Najprej z Baby, nato Scary, nato pa s tisto v puma kombinezonu. Kako ji je že ime?“ Geri je zgrožena ob njegovih besedah, za piko na i pa ta še doda: "Od deset bi ti zagotovo dal šest in pol.“

Geri Halliwell - 1
Geri Halliwell - 1 FOTO: Profimedia

Burno ljubezensko življenje

No, medtem ko je bil prizor zaigran, pa ima Geri tudi v resničnem življenju zelo burno ljubezensko preteklost in kar nekaj propadlih zvez. Njenega nekdanjega fanta Henryja Beckwitha so pred kratkim ujeli med poljubljanjem mladega dekleta v bikiniju v St.Tropezu. Z njim ima pevka hčerko Bluebell, par pa se je razšel, ker naj bi se ona naveličala njegovega ponočevanja. Njen sedem let mlajši fant se namreč nikakor ni želel ustaliti, medtem ko je Geri sanjala o družinskem življenju, se je on prepuščal različnim nočnim zabavam.

Kam so izginile njene obline?

Od časov skupine Spice Girls je minilo že skoraj 20 let, v tem času pa so izginile tudi njene polne obline. 40-letna pevka za svojo izklesano linijo skrbi predvsem z jogo, za katero pravi, da je potrebno veliko vadbe in fleksibilnosti. To pa ni edina telesna aktivnost, ki jo Geri redno izvaja. Pevka namreč tudi vsak dan 20 minut teče in dviguje uteži. Tabloidi so že večkrat pisali o tem, da je s svojim videzom v zadnjih letih postala kar malce preveč obsedena.

Vrača se na glasbeno sceno

Geri trenutno ustvarja novo glasbo ter se pripravlja na nov šov, v katerem naj bi se po besedah njenega javnega predstavnika norčevala iz svoje slave. Komedija bo prikazovala Geri, ki poskuša najti ravnotežje med vsakodnevnimi pritiski, ki jih prinese njena vloga mame in vloga mednarodne pop senzacije.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400