Moskisvet.com
VIDEO: Ta pa zna rokovati z 'orožjem' - 4

Novice

VIDEO: Ta pa zna rokovati z 'orožjem'

M.J.
14. 05. 2012 15.40
17

Zvezda resničnostnih šovov Coco je na materinski dan razveselila svoje številne oboževalce z objavo fotografij na Twitterju. In čeprav na prvi pogled ni videti tako, z njo pozira tudi njena mama.

'Številni mislijo, da je na fotografiji poleg mene moja sestra.'
'Številni mislijo, da je na fotografiji poleg mene moja sestra.' FOTO: YouTube

'Jaz in moja prekrasna mama! Srečen materinski dan. Želela bi si, da bi živeli bližje. Pogrešam jo,' je zapisala Coco pod fotografijo.
Poleg druženja z mamo je imela Coco natrpan konec tedna, saj je promovirala videoigro, v kateri sodeluje. Poleg športnikov Kevina Lova in Justina Blackmona je postala del ekipe, ki igra igro Ghost recon; Future soldier's team ghost. V promocijskem videu se Coco pojavlja v vojaških oblačilih, vendar v posebni različici: sprva se pojavi v ozkem trikoju, kasneje pa v bodiju in tangicah.
'Jaz sem lepota in pamet ekipe Team Ghost. Prvič sem streljala s pištolo, ko sem imela samo devet let. Pogosto pa sem na strelišču tudi s svojim soprogom, tako da vem, kako se rokuje z orožjem. V igri sem strokovnjak za orožje, moja naloga pa je, da se vsi prilagodijo samemu cilju in misiji igre,' je izjavila Coco.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400