Moskisvet.com
Zbudila se je v krsti - 4

Novice

VIDEO: Strašljivo: med pogrebom zaslišali krike iz krste, ko so jo odprli, pa je sledil šok!

N.J.
28. 08. 2015 11.04
21

Med pogrebom so iz krste zaslišali krike in v naglici razbili zapečateno krsto, v kateri je ležalo komaj 16-letno dekle. Sledil je šok za domače.

Zbudila se je v krsti - 2
Zbudila se je v krsti - 2 FOTO: YouTube

Prepričani, da je komaj 16-letna Neysi Perez kričala na pomoč, so začeli razbijati krsto. Njen soprog Rudy Gonzalez je upal, da jo bo, ko bodo odprli krsto, lahko znova objel, a vse skupaj je ob odprtju krste čakalo bridko spoznanje, da so bili prepozni. Dogajanje je med drugim zabeležila tudi kamera, posnetek pa je pristal na spletu.

Zbudila se je v krsti - 5
Zbudila se je v krsti - 5 FOTO: YouTube

Do škandala je prišlo v Hondurasu, in sicer v mestu La Entrada. Dekle so, kot kaže, v krsto položili, ko je bila še živa. Najstnica je bila v tretjem mesecu nosečnosti, in ko je prvič 'umrla', okoliščine sploh niso bile povsem jasne. Neke noči se je v kopalnici sesedla, iz ust ji je tekla pena, starši pa naj bi jo namesto k zdravniku najprej peljali k izganjalcu hudičev. Ker nato ni kazala znakov življenja, so jo pregledali še zdravniki in jo po treh urah razglasili za mrtvo. A očitno ni bila, bila je le v šoku. V krsti je skušala priklicati pomoč, a so bili prepozni. Dekle se je zadušilo. Zdravniki so vnovič potrdili smrt in pogreb se je nadaljeval. 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497