Moskisvet.com
Tuck Me In

Novice

VIDEO: Si upate pogledati tale video?!

N.J.
24. 10. 2014 11.21
6

Dolge zgodbe brez repa in glave, polne raznih učinkov, z enim samim namenom - prestrašiti gledalca. Vam zveni znano? Pred vami je video, ob gledanju katerega se vam bodo dlake postavile pokonci, in to vsamo eni minuti!

Tuck Me In
Tuck Me In FOTO: YouTube
Gre za enega najkrajših filmov, delo španskega režiserja Ignacia F. Rodója. V njem nastopata le dve osebi, Luka Schardan in Mark Schardan, ki inastopata kot mali deček in njegov oče, traja pa le minutko. A zaradi dolžine film ni nič manj shrhljiv od drugih grozljivk, ki trajajo tudi po uro in več ... Kritike so v glavnem pozitivne, mnogi pišejo, da gre za udarno minuto, po kateri gledalec ostane v dvomih in išče razlago za dogodek. Drugi pravijo celo, da gre za genialnost, kako lahko nekdo v minuti pove več, kot nekdo v eni uri. Kaj pa vi menite o tem kratkem filmu?

Film je prejel že več nagrad, med drugim za 'Best Filminute' in nagrado 'CineCoup prize' na kanadskem filmskem festivalu Filminute, drugo nagrado na festivalu Obuxo Fest v Španiji in 'Terror' Minute Trophy' na brazilskem filmskem festivalu Festival do Minuto.

Tuck Me In
Tuck Me In FOTO: YouTube

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400