Moskisvet.com
VIDEO: Posnel brutalen rop zlatarne - 1

Novice

VIDEO: Našli posnetek ropa zlatarne

M.J.
20. 12. 2011 15.42
3

Maskirani roparji so pri belem dnevu oropali zlatarno in odnesli za več tisoč evrov nakita in ur. Nič kaj nenavadnega, če se to ne bi zgodilo na eni izmed najbolj obljudenih nakupovalnih ulic Evrope.

Zgroženi očividci so obnemeli, ko so opazili, da štirje moški sredi belega dne z macolami razbijajo okno zlatarne Leslie David, ker želijo ukrasti nakit in prestižne ure. Toda ko je eden izmed njih želel pokrasti še več ur, se je sprožila gosta dimna zavesa in mu onemogočila nadaljnje plenjenje.

Mimoidoči so jih poskušali ustaviti, vendar jim to ni uspelo.
Mimoidoči so jih poskušali ustaviti, vendar jim to ni uspelo. FOTO: YouTube

Roparje so opazili tudi varnostniki sosednjih trgovin, eden izmed njih je dejanje opisal: "Čeprav nisem videl začetka ropa, je kmalu postalo jasno, kaj se dogaja. Štirje roparji s čeladami na glavah so se pripeljali na motorjih in začeli z macolami razbijati šipo. Kmalu zatem se je izložba napolnila z gostim dimom, eden izmed njih pa je z roko pobiral ure iz izložbe."
Pretresena upravnica zlatarne, ki je le nekaj metrov oddaljena od postaje Oxford Circus, in njen prijatelj dogodka nista želela komentirati. Londonska policija dogodek še raziskuje.

Oglejte pa si tudi videoposnetek, kako je 12-letni preprečil rop draguljarne.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497