Moskisvet.com
Prepir na podzemni

Novice

VIDEO: Porinil jo je na tire podzemnega vlaka!

Ni.J.
13. 06. 2012 10.23
41

Prizor je zagotovo šokanten in prav malo je manjkalo, da se vse skupaj ne bi končalo tragično. Nadzorne kamere na sanktpeterburški podzemni železnici so posnele, kako moški porine žensko, ki dela na podzemni železnici, na tračnice. Oglejte si video!

Nadzorne kamere na sanktpeterburški podzemni železnici v Rusiji so posnele prepir med potnikom Yevgenyjem Borodinom in žensko, ki je zaposlena na podzemni železnici. Čeprav se sprva zdi, da je prepir pod nadzorom, se neskladje med omenjenima osebama stopnjuje do te mere, da moški žensko potisne na tire.

S posnetka je razvidno, kako ženska pade, vse to pa se je dogajalo le nekaj sekund, preden bi moral na postajo pripeljati vlak. Šokantni incident je očitno razburil nekega drugega potnika, ki Borodina sprva začne pretepati, zatem pa pomaga ženski na varno. Ko neznani potnik zvleče žensko na platformo, preveri, ali je kaj poškodovana, nato pa oddrvi za Borodinom, ki je poskušal zbežati. K sreči so Borodina ujeli, sedaj pa mu grozi zaporna kazen zaradi poskusa umora.

Stal sem kar precej oddaljen, na drugi strani platforme,″ je povedal moški, ki je bil priča celotnemu dogodku. ″Videl sem, da se je med tremi ljudmi, dvema potnikoma in delavko na metroju, vnel prepir. Prepir je rasel in rasel, kričali so en na drugega, zatem pa je eden od potnikom žensko porinil s platforme naravnost na tire. Če ne bi bilo ob njej drugega potnika, se nikakor ne bi mogla rešiti, saj sama ne bi mogla splezati na varno. Vse se je zgodilo tako hitro. Na mestih javnega prevoza in ulicah večkrat zasledim kakšen prepir, česa tako grozljivega pa nisem videl še nikoli. Lahko bi jo ubil.″ Dodal je še, da je vlak na platformo prispel le nekaj trenutkom zatem, ko je ženska stopila na varno. ″Če bi se vse skupaj zgodilo pet sekund pozneje, bi žensko povozil vlak. Bila je močno pretresena in v šoku, a srečna, da je preživela.″

Oglejte si videoposnetek!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497