Moskisvet.com
Plačani morilec

Novice

Drama pri sosedih: Morilec je nameril in sprožil …

A.M.
17. 09. 2013 08.44
1

V Italiji so nadzorne kamere posnele prizor, ki je spominjal na filmske mafijske obračune – morilec je sredi belega dne zasledoval svojo žrtev. Ustrelil ga je v nogo, dohitel in …

… sprožil. Sreča v nesreči, med lovom po ulici je morilec izstrelil vseh šest nabojev. Žrtev napad je bil 31-letni moški, ki je po strelu v nogo nemočno obležal na tleh. Morilec se je ustavil meter od njega in nameril za poslednji strel. Ker mu je zmanjkalo nabojev, je še nekajkrat pritisnil na sprožilec in jo za tem brez uspeha ucvrl. Ranjeni Michele Di Bari je poklical policijo, ki je na kraju napada našla krogle, ki so zadele parkirane avtomobile, na podlagi posnetkov pa so prišli na sled 24-letnemu Michelu Morelliju.

Območje mesta Foggia, kjer se je incident pripetil, sicer nadzira lokalna mafija ’Sacra Corona Unita’. Mafijski obračuni so tu v zadnjem času nekaj vsakdanjega, vendar policija sumi, da je šlo tokrat za osebni obračun. Tako žrtev kot napadalec molčita o razlogu za strelski pregon.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400