Moskisvet.com
FXLider

Novice

Oglas

[VIDEO] Dejan Djokić je od doma zaslužil 3000 EUR z vloženimi 300 EUR, s trgovanjem na svetovni borzi

FXLider
16. 09. 2015 09.34
0

Dejan Djokić podjetnik iz Užic (Srbija), že 3 mesece uspešno trguje na svetovni borzi..

FXLider
FXLider FOTO:

"Največ trgujem z valutami in nafto, včasih tudi z zlatom. Trgujem približno 3 mesece in v tem času sem z vloženimi 300EUR zaslužil skoraj 3000EUR. Od teh 3000EUR sem si izplačal 2000EUR, 1000EUR sem si pustil za nadaljnje trgovanje." je povedal Djokić.

Vsem bralcem portala moskisvet.com, ki bi se radi preizkusili v trgovanju na svetovni borzi, FXLider podarja BREZPLAČNIH 50EUR, namenjenih za trgovanje na edini borzi na kateri lahko zaslužite kadar cena raste in kadar cena pada.

Prijavite se in prevzemite 50 EUR za trgovanje.


Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 328