Moskisvet.com
Chrissy Teigen brez hlačk

Novice

Veste, koliko vas stane elitna prostitutka na noč?

N.J.
18. 07. 2014 10.01
43

Že ime 'elitna prostitutka' samo po sebi pove, da gre za prostitutko, ki ni dostopna prav vsakemu. Cene pa se gibljejo do izjemno vrtoglavih zneskov!

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen FOTO: Instagram

Manekenka Chrissy Teigen, sicer soproga ameriškega glasbenika Johna Legenda, je v nekem intervjuju zaupala pikantne podatke o seksu z elitnimi prostitutkami v ftrancoskem Cannesu. "Veste, da v Cannesu obstajajo prostitutke, ki računajo po 30 tisočakov na noč? Veliko manekenk odpotuje tja ter si na ta način prisluži denar za stanovanja," je izdala. "Jaz definitivno nisem vredna 30 tisočakov. Nimam veliko za ponuditi," je dodala Chrissy.

Leta 2007 so sicer oblasti aretirale poslovneža Elieja Nahasa, ki je vodil verigo elitnih prostitutk. Pod okriljem je imel več kot 50 žensk različnih nacionalnosti in jih ponujal bogatašem iz Bližnjega vzhoda v času filmskega festivala v Cannesu. Priznal je, da so njegove prostitutke tedaj za seks zaslužile po 40 tisoč dolarjev na noč. "Arabci so najbolj radodarni na svetu," je tedaj komentiral. "Če si jim všeč, ti bodo plačali velike vsote. V Cannes prinesejo snope denarja po več 10 tisoč evrov. Zanje je to le papir. Ne štejejo ga radi. Brez razmisleka plačajo dekletom," je še povedal Nahas.

Za elitno prostitutko plačajo tudi po 40 tisočakov na noč ...
Za elitno prostitutko plačajo tudi po 40 tisočakov na noč ... FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400