Moskisvet.com
Varanje

Odnosi

To sta dan in ura, ko ljudje najpogosteje varajo

M.S.
08. 02. 2024 04.37
1

Eden od britanskih spletnih portalov za zmenke je pred leti opravil raziskavo, kdaj je najbolj priljubljen čas za varanje. Izsledki pa so zelo zelo natančni.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Jasno je, da se varanje zgodi takrat, ko imate za to priložnost in izgovor, pomembno pa je tudi, da niste preveč utrujeni. Tako je omenjena raziskava pokazala, da je najboljši čas za skok čez plot ob petkih ob 18.45. Na spletni strani, ki je posvečena prav tistim, ki so že poročeni, a iščejo zgolj nekaj ''za zraven'', so intervjuvali kar tisoč uporabnikov in z njihovo pomočjo prišli do omenjenega rezultata, ob tem pa so ugotovili še, da je najpogostejši izgovor ta, da so se odpravili na pijačo s sodelavci po napornem tednu.

Pri varanju se ljudje držijo ustaljenega ritma.
Pri varanju se ljudje držijo ustaljenega ritma. FOTO: Shutterstock
Sanje o nezvestobi: kaj pomeni, če ste v sanjah varali partnerja?
Preberi še
Sanje o nezvestobi: kaj pomeni, če ste v sanjah varali partnerja?

Raziskava je ob tem pokazala še, da sta poleg petka najugodnejša dneva za varanje torek in četrtek, najmanj pa jih vara konec tedna, torej ob sobotah in nedeljah, saj so najverjetneje takrat doma s svojimi partnerji. Kar 64 % vprašanih, torej 640 ljudi od tisoč vprašanih, je odgovorilo, da se pri varanju držijo ustaljenega urnika, saj je rutina najboljše zagotovilo, da jih ne ujamejo na laži. 

Tako je danes videti Beckhamova ljubica, Victoria prekinila 20-letni molk
Preberi še
Tako je danes videti Beckhamova ljubica, Victoria prekinila 20-letni molk

Najpogostejši izgovor za tiste, ki varajo čez teden, je klasični, da je bilo v službi preveč dela, zato je bilo treba podaljšati. Ta izgovor je uporabilo kar 92 % vprašanih. Drugi 'najljubši' izgovori so še obisk fitnesstudia, pijača s staro prijateljico, gost promet in nakupovanje.

Tisti, ki varajo, se radi držijo rutine, da jih partner ne ujame na laži.
Tisti, ki varajo, se radi držijo rutine, da jih partner ne ujame na laži. FOTO: iStock
Teh 5 vprašanj vam bo zastavil partner, ki vas vara
Preberi še
Teh 5 vprašanj vam bo zastavil partner, ki vas vara

SORODNI ČLANKI

Je to nov zvezdniški parček? Ne boste verjeli, za koga se je ogrela Gigi Hadid! Je to nov zvezdniški parček? Ne boste verjeli, za koga se je ogrela Gigi Hadid! Albert Riera zapušča Celje in odhaja k temu nogometnemu velikanu Albert Riera zapušča Celje in odhaja k temu nogometnemu velikanu Ronaldo obsojen na 99 udarcev z bičem Ronaldo obsojen na 99 udarcev z bičem Partnerja ujela med varanjem med pregledovanjem Google Zemljevidov Partnerja ujela med varanjem med pregledovanjem Google Zemljevidov Lora nad Primoža: ''Ma kaj si fu*njen? Lora nad Primoža: ''Ma kaj si fu*njen? Tako je danes videti pevka, ki je nekoč moškim mešala glavo Tako je danes videti pevka, ki je nekoč moškim mešala glavo Lepa igralka na plaži dvigovala temperaturo Lepa igralka na plaži dvigovala temperaturo Tako je danes videti ozdraveli skakalec Bjørn Einar Romøren Tako je danes videti ozdraveli skakalec Bjørn Einar Romøren To so prednosti mestnih avtomobilov To so prednosti mestnih avtomobilov Rdeči karton, ki je življenje Beckhama obrnil na glavo; to si danes misli o svojem ''rablju'' Rdeči karton, ki je življenje Beckhama obrnil na glavo; to si danes misli o svojem ''rablju'' Sage je konec, Roglič je novi član te ekipe Sage je konec, Roglič je novi član te ekipe Ta črnogorska lepotica je najbolj lena ženska na svetu Ta črnogorska lepotica je najbolj lena ženska na svetu O tej atraktivni pevki trenutno govori ves Balkan, dvorane so premajhne zanjo O tej atraktivni pevki trenutno govori ves Balkan, dvorane so premajhne zanjo Tu bodo pokopali Eda Sheerana Tu bodo pokopali Eda Sheerana To so živila, ki povzročajo glavobol To so živila, ki povzročajo glavobol Ko je čelada večja od telesa ali kako slovenski otroci dirkajo z gokarti Ko je čelada večja od telesa ali kako slovenski otroci dirkajo z gokarti "Snemanje teh prizorov ni tako enostavno, kot se zdi," razkriva zvezdnik "Snemanje teh prizorov ni tako enostavno, kot se zdi," razkriva zvezdnik Znani novinar sprejel stavo, tako hitro mora teči, da ne izgubi Znani novinar sprejel stavo, tako hitro mora teči, da ne izgubi "Žan, daj ga ven," je vzklikala tekmovalka Kmetije "Žan, daj ga ven," je vzklikala tekmovalka Kmetije Tako je danes videti Srbkinja, za katero so trdili, da je najlepša ženska na svetu Tako je danes videti Srbkinja, za katero so trdili, da je najlepša ženska na svetu Zvezdnica imela več kot 100 kg, zdaj jih ima manj kot 45 Zvezdnica imela več kot 100 kg, zdaj jih ima manj kot 45 Odkrili smo, koliko je zvezdnica zaslužila z ikonično vlogo Odkrili smo, koliko je zvezdnica zaslužila z ikonično vlogo Nakup plašča: kateri moški plašč je pravi za vas? Nakup plašča: kateri moški plašč je pravi za vas? Mit ali resnica: prekletstvo sedmega leta v partnerski zvezi Mit ali resnica: prekletstvo sedmega leta v partnerski zvezi Brisalci: najbolj podcenjen del avtomobila, ki pa vam lahko reši življenje Brisalci: najbolj podcenjen del avtomobila, ki pa vam lahko reši življenje
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382