Moskisvet.com
Kmetija 2023

Novice

Veliki zmagovalec jubilejne 10. Kmetije je postal ŽAN SIMONIČ!

M.S.
22. 12. 2023 10.17
0

26-letni Štajerec Žan Simonič je sinoči pometel s preostalimi tekmovalkami in tekmovalci letošnje Kmetije in slavil končno zmago resničnostnega šova, ki mu je prinesla tudi 50 tisoč evrov.

Že v štartu je jasno povedal, da ga zanima samo zmaga, dopuščal je celo možnost romance in zgodilo se mu je oboje. Zavedal se je, da spada med resnejše kandidate za končno zmago, poznal je nekaj kmečkih opravil, a na Kmetiji nikoli ne veš, kako se obrnejo taktične igre. Sotekmovalci so se ga večkrat želeli znebiti, a neuspešno. Danes se je zbudil kot veliki zmagovcalec desete sezone Kmetije, na kar je je seveda upravičeno ponosen.

"Vedno, ko se za nekaj odločim grem na vse ali nič in verjamem v svoj uspeh. Prav zaradi tega mi v večini primerov uspe. Na Kmetiji sem se od ostalih razlikoval v zbranosti, iznajdljivosti in mirnosti. Mislim, da me je točno to pripeljalo do končnega rezultata," pravi Žan. Z njim smo takoj po velikem superfinalu opravili tudi ekskluzivni intervju, ki si ga lahko preberete v spodnjem članku:

Žan: "Bili so trenutki, ko sem imel vsega vrh glave"
Preberi še
Žan: "Bili so trenutki, ko sem imel vsega vrh glave"

Jubilejna sezona je sicer postregla s številnimi dvoboji, kot novost pa je produkcijska ekipa na posestvo pod krinko poslala dva novinarja Kmečkega lista, ki sta popestrila dogajanje. Tekmovalci, ki so prišli do finalne arene, so na posestvu preživeli okroglih 70 dni, od tega je več kot 20 dni deževalo. 

Za nami je Kmetija, sporočajo ustvarjalci, ki se lahko pohvali z najvišjim številom bojev v areni doslej. "Ponosni smo, da smo po vseh sezonah priljubljenega formata gledalcem lahko postregli z nečim novim, zato se že veselimo nove, 11. Kmetije. Vsem, ki se namrevajo prijaviti sporočamo: sreča je na strani pogumnih!"

Za novo sezono pa so prijave že odprte!  Prijavnico najdete TUKAJ!

Prijavi se v novo sezono šova Kmetija
Preberi še
Prijavi se v novo sezono šova Kmetija

 

Prijavi se v novo sezono Kmetije!
Prijavi se v novo sezono Kmetije! FOTO: POP TV

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394