Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ojej, njene prsi tehtajo 40 kilogramov!

M. J.
14. 07. 2012 15.57
19

Spoznajte Annie Hawkins Turner iz Virginije, žensko z največjim oprsjem na svetu. Pohvali se lahko z velikostjo modrčka 103 ZZZ in oprsjem, težkim približno 40 kilogramov.

Annie je že več let lastnica tega naziva, kmalu pa bo nastopila tudi v televizijski oddaji Strange sex. Po poročanju Huffington posta Annie že celo življenje trpi za redko boleznijo gigantomastijo, boleznijo, zaradi katere ji stalno rastejo prsi. Modrček je začela nositi že v tretjem razredu osnovne šole, zaradi hitre rasti prsi pa že skoraj celo življenje trpi zaradi bolečin v ramenih in hrbtu.
Toda kljub temu ni nikoli pomislila, da bi si operativno pomanjšala svoje oprsje. ’’Nikoli ne bi odšla pod nož. Zakaj bi popravljala nekaj, kar ni pokvarjeno?’’ je dejala za Huffington post. Svojo obdarjenost pa je Annie uspela tudi dobro unovčiti. Pojavila se je v več kot 250 erotičnih filmih, in sicer z imenom Norma Stitz. Njen porno alter-ego je po svetu dodobra poznan, Annie pa je dejala, da pravega imena in priimka v filmih ne želi razkriti.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497