Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

''Vedno bom imela veliko oprsje in rit''

M. J.
13. 06. 2012 16.16
6

Odkrila je, kako se v svoji koži najbolje počuti, če ima nekaj kilogramov viška. Mlada in atraktivna Kelly Brook je za britanski časopis LOOK razkrila, kako izjemno ponosna je na svojo postavo.

Za omenjeni časopis je pozirala v kopalkah in 'pin up' stilu ter tako še enkrat pokazala, zakaj jo imenujejo kot eno izmed najbolj seksi Britank. Kelly meni, da so ženske obline del njene identitete in obenem želi, da se to nikoli ne bi spremenilo. ''Ljubim svoje telo. In ker sem bolj zaobljena, se imam še raje,'' je dejala.

Kelly je priznala, da se kot vsaka ženska, pogosto primerja z drugimi znanimi osebami, še posebej pa ji je všeč stil in videz mlade pevke Lane Del Rey. Ker ne obiskuje pogosto telovadnic in se ne znoji rada na fitnes napravah, pravi, da je ključ do njene zavidljive postave prav v zmernosti. ''Raje jem in imam rit ter prsi, kot pa da sem lačna in žalostna s povešenimi prsmi in ravnim trebuhom,'' je še ponosno dodala.

Njeno postavo ji zavidajo številne ženske, številni moški pa ne skrivajo apetitov po njej. Pred nedavnim se je na enem izmed snemanj pojavil anonimni milijarder, ki ji je ponudil kar milijon angleških funtov, če bi preživela noč z njim. Kelly je bila sprva popolnoma zgrožena, trenutek pozneje pa je poklicala na pomoč varnostnike, ki so dotičnega oboževalca pospremili s snemanja.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497