Moskisvet.com
Vas zanima kam dekleta odhajajo po seks?

Novice

Kam odhajajo vaše ženske po seks

M.J.
18. 06. 2012 10.27
76

Verjeli ali ne, tudi to obstaja. V zadnjem času postaja seksualni turizem vse popularnejši. Običajno ženske srednjih letih najemajo postavne moške in z njimi preživijo kakšen dan ali dva.

’Storitev’ so pomenljivo poimenovali rent a rasta ali rent a dread, izraz pa označuje seksualni turizem na Karibih. Toda za razliko od debelih turistov, ki preganjajo tajske dečke, ali turistov, ki si v bordelih privoščijo Azijke ali Rusinje, je tu situacija obratna. Gre namreč za premožne zahodnjakinje srednjih let, ki na Karibih iščejo oddih, med tem časom pa si najamejo svojega črnca, ki jih, kot pravijo nekatere, popelje v nebesa.

Prizor iz filma Paradis: Amour, ki prikazuje omenjeno tematiko.
Prizor iz filma Paradis: Amour, ki prikazuje omenjeno tematiko. FOTO: YouTube
Od tovrstnega turizma pa naj bi vzajemno korist imela oba. Moškemu zaradi slabega socialnega položaja vsekakor pride prav ’najetje’, ženske pa najverjetneje tako postavnih moških ne bi mogle najti v svojem okolju, saj po zahodnjaških merilih ne veljajo več za tako privlačne.
’Storitev’ so pomenljivo poimenovali rent a rasta ali rent a dread, izraz pa označuje seksualni turizem na Karibih.
’Storitev’ so pomenljivo poimenovali rent a rasta ali rent a dread, izraz pa označuje seksualni turizem na Karibih. FOTO: YouTube

Po neuradnih podatkih naj bi se letno na Karibe odpravilo več kot 80.000 žensk, kjer poiščejo svojega črnca in z njim prežijo dopust. Strokovnjaki pa opozarjajo, da bi lahko to označilo kot novo vrsto izkoriščanja, čeprav tako ženske kot tudi najeti moški poudarjajo, da imajo od tega oboji korist.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (76)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497