Moskisvet.com
Zadar - nateg taksista

Novice

V Zadru taksist turista obral do kosti

A.P.
20. 06. 2019 15.49
6

Po čem vemo, da je poletna sezona na vrhuncu? Po navitih cenah in prevarah. To je na lastni koži občutil tudi britanski par, ki je moral za 13-kilometrsko vožnjo iz letališča do Zadru plačati 107 evrov (skoraj 800 kun)!

Britanska turista sta se usedla v taksi na zadarskem letališču v Zemuniku in prosila, da ju zapelje do apartmaja v Zadru. Ta jima je za teh nekaj več kot deset kilometrov vožnje pod nos pomolil astronomsko visok račun – 107 evrov (793.50 kun)! Ogorčena Britanca sta račun pokazala lastniku apartmaja, ki jima je v tolažbo ponudil brezplačno nočitev.

Hrvati turistom prepovedali nošenje japonk
Preberi še
Hrvati turistom prepovedali nošenje japonk

Račun razkriva, da je za kilometer ''taksist'' računal preko 8 evrov (60 kun). Zakaj je taksist naveden v navednicah? Ker je šlo za prevaro, turista pa sta si v šoku pozabila zapisati številko registrske tablice. Kot so pojasnili domačini, takšnih računov zaradi davčne blagajne ne uporabljajo že dve leti.

Dubrovnik je tako drag, da je še šejka vrglo na ''rit''
Preberi še
Dubrovnik je tako drag, da je še šejka vrglo na ''rit''

To pa ni bil edini tovrsten nateg, ki so ga nedavno zabeležili v Zadru, saj hrvaški mediji poročajo, da je taksist turistu za vožnjo z letališča do mesta zaračunal kar 111 evrov (824 kun). Običajna cena se sicer giblje okoli 65 evrov (500 kun).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382