Moskisvet.com
Ginekolog

Novice

V vagini našla nekaj ogabnega, še bolj grozno pa je, kako je to tja prispelo!

M.S.
18. 09. 2015 08.11
32

Blogerka Michelle Barrow je javno zaupala svojo precej bizarno zgodbo o tem, kaj je po mesecu dni bolečin našla v svoji vagini, in o še bolj bizarnem načinu, kako je ta zadeva pristala v njej.

Kot je zapisala v svojem blogu, je obiskala ginekologa, saj je že dalj časa čutila bolečine v predelu trebuha. Ginekolog je opravil podroben pregled, to, kar je našel v njej, pa je oba šokiralo. Sprva mislil, da je izvlekel star tampon, a je Michelle pojasnila, da jih ne uporablja. Nato sta prišla do ugotovitve, da je iz njene vagine pravzaprav izvlekel kepo mačjih dlak! Michelle je bila popolnoma šokirana.

Kako so dlake pristale v njej, je bilo novo vprašanje, na katerega sta poskušala poiskati odgovor. Ugotovila sta, kako.

V njeni postelji velikokrat prespijo tudi njene mačke. Dlake, ki so ostale na posteljnini, so se očitno med spolnim odnosom prilepile na penis njenega partnerja, s katerim ne uporabljata kondoma. Dlake so se dlje časa nabirale v njej in ustvarila se je kepa dlak, ki je obtičala v njej, to pa ji je začelo povzročati vse večje bolečine.

Od tega dogodka dalje njene mačke spijo le še na pogrinjalu za posteljo in ne neposredno na posteljnini, ona pa redno pregleduje, ali so kje na posteljnini dlake in jih skrbno odstranjuje. Bolečin ne čuti več.

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497