Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

V treh mesecih postal oče, dedek in pradedek

N.J.
27. 07. 2012 11.23
2

Patrick je pri 60 letih zadel pravi ’jackpot’. V samo treh mesecih je namreč, naj se sliši še tako nenavadno, postal očka, dedek in pradedek.

Patrick Sloan se očitno še ni izognil neprespanim nočem in menjavanju plenic. V roku treh mesecev so namreč njegova žena, hči in vnukinja rodile sinčke, tako je pri 60 letih ponovno postal očka, dedek in pradedek.

60-letnika sicer čez pet let čaka upokojitev. ″Bilo je zares veliko presenečenje, ko sem izvedel, da bom pri svojih letih ponovno očka. Ko pa sem slišal, da bom dobil še vnuka in pravnuka, kar nisem mogel verjeti,″ pravi. ″Skrbelo me je, da ljudje ne bodo odobravali očetovstva pri mojih letih in me bodo zaradi tega zaničevali, a mislim, da so bili vsi veseli za nas.″

Patrickov najmlajši sin Ethan se je rodil marca letos, kmalu zatem, junija, je dobil še pravnuka Masona in nato, 12 dni kasneje, še vnuka Leonarda. 60-letnik ima sicer že tri odrasle otroke in šest vnukov. ″Priznati moram, da sem že pozabil, kako zgledajo neprespane noči in kako se ti svet obrne na glavo, ko dobiš otroka. Sprva sem bil šokiran, a tega, kar doživljam zdaj, ne bi nikoli zamenjal.″

Patrick se je s svojo drugo ženo Joanne, ki je od njega mlajša 21 let, poročil leta 2007. Spoznala sta se v bolnišnici, v kateri sta bila oba zaposlena. ″Enostavno sva se zaljubila, z razliko v letih pa nikoli nisva imela težav. O tem, da bi imela kakšnega otroka, se takrat nisva pogovarjala,″ razlaga, 39-letna Joanne pa dodaja: ″Od nekdaj sem si želela biti mama, a se mi življenje prej ni nikoli vrtelo v tej smeri. Ko sem spoznala Patricka, sem bila osredotočena na kariero, nekega večera pa sva se pogovarjala o otrocih in rekel je, da bi z veseljem imel še enega.

Ker je Patrick že prestal vazektomijo, se je odločil za reverzibilni poseg, osem mesecev kasneje pa je Joanne zanosila. Njegovi otroci so novico z veseljem sprejeli, Patrick in Joanne pa sta danes tudi presrečna in ponosna starša.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400