Moskisvet.com
Penis spanje

Novice

V spanju si je odrezal penis, misleč, da v sanjah reže meso

M.S.
24. 08. 2022 05.00
0

Saj ni res, pa je. Moški iz Gane si je med spanjem odrezal svoj penis, potem ko je sanjal, da kolje kozo in pripravlja kosilo.

Potrjeno: nos razkriva, kako velikega imate
Preberi še
Potrjeno: nos razkriva, kako velikega imate

Kofi Atta je nedavno utrpel hudo poškodbo genitalij, ko se je samopoškodoval v polsnu, potem ko je zaspal na stolu in sanjal, da je zaklal kozo in pripravljal mesni obrok za svojo družino.

41-letni devičnik išče dekle, a ima bizarno zahtevo
Preberi še
41-letni devičnik išče dekle, a ima bizarno zahtevo

42-letni kmet iz Gane je dejal, da se je prebudil v hudih bolečinah in ugotovil, da sedi v mlaki krvi. ''Tudi sam sem zbegan,'' je za BBC Pidgin dejal Atta, potem ko si je v celoti odrezal penis. Trenutno se zdravi v bolnišnici, kjer ga bodo operirali, a mora denar za operacijo še zbrati. Atta sicer ni več življenjsko ogrožen, penis pa mu bodo prišili nazaj. Po šestih tednih bo spet lahko doživel erekcijo in uporabljal ud kot nekoč. Ko se je incident zgodil, njegove žene ni bilo doma, svojega moža pa je ta našla v krvi in s penisom v rokah, potem ko so jo o nesreči obvestili sosedje. Rano mu je oskrbela s plenico, da bi ustavila krvavitev.

Moški je sanjal, da reže meso, medtem pa si odrezal penis.
Moški je sanjal, da reže meso, medtem pa si odrezal penis. FOTO: Shutterstock
Komedija zmešnjav na prvi avtocesti v Črni gori: kavč, zajtrk, pivo in selfiji
Preberi še
Komedija zmešnjav na prvi avtocesti v Črni gori: kavč, zajtrk, pivo in selfiji

To sicer ni osamljen primer, da se je nekdo poškodoval med spanjem. V spanju sicer hodi štiri odstotke svetovne populacije, to pa lahko traja od nekaj sekund do nekaj ur. Kljub temu, da fenomenu pravimo hoja v spanju, je lahko to več kot le ''sprehod''. Lahko se tudi oblačimo, premikamo pohištvo, uriniramo na neprimernih mestih, lahko pa pride tudi do seksomnije. Gre za spolno vedenje med spanjem, kamor sodijo spolni odnosi, samozadovoljevanje in druga dejanja, povezana s spolno aktivnostjo. Več o tem si lahko preberete TU.

To je moški, ki je postal pes
Preberi še
To je moški, ki je postal pes

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382