Moskisvet.com
Skrivnost je razkrita: zdaj veste, kako lahko v postelji postanete prava seks bomba!

Novice

V postelji sta prava seks bomba!

U.S.
03. 06. 2013 08.13
0

Kot je splošno znano, ima joga na vaše telo same blagodejne učinke. Poleg tega da povečuje gibljivost in elastičnost telesa, so zdaj dokazali še, da lahko z redno vadbo v postelji postanete prava tempirana bomba.

Joga dokazano vpliva na vašo spolnost. Če odmislimo samo gibljivost telesa, ki se z redno in pravilno vadbo močno poveča, joga pozitivno vpliva tudi na vaše duševno zdravje, kar je nekakšna osnova pristnega in intimnega odnosa. Samo na tak način lahko spolnost postane zdrava in vi človek, ki je zmožen ljubezeni in zna ljubiti.

Če v vse skupaj vnesemo še nekaj akrobacije, lahko kaj hitro postanete tempirana bomba v postelji, ki komaj čaka, da jo raznese. Tos ta dokazala tudi Chelsey Korus in Matt Giordano, strokovnjaka s področja acroyoge.

Svoji telesi sta natrenirala do te mere, da z lahkoto izvajata tudi anjbolj zahtevne vaje. Medtem ko moški v ležečem položaju z nogami drži svojo izbranko, se ona spretno izmika in vrti na njem. V vsakem primeru veščina, ki jo je pametno obvladati. No, ker je z besedami težko opisati, kako je v resnici videti običajen trening acroyoge, vam ponujamo v ogled videoprispevek, da se tudi vi naučite nekaterih spretnosti.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400