Moskisvet.com
Scarlett Johansson

Novice

V novem filmu je stalno gola!

N.J.
13. 09. 2013 15.12
18

Čeprav je bilo že po napovedniku mogoče sklepati, da bo super lepotička Scarlett Johansson v svojem novem filmu Under The Skin veliko gola, je sedaj že dobro znano, da je to vloga, ki velja za najbolj pomembno v njeni karieri.

Scarlett Johansson - 1
Scarlett Johansson - 1 FOTO: Reuters
Na 38. prireditvi Toronto International Film Festivalu je Scarlett Johansson predstavila svoj novi film Under The Skin, v katerem igra nezemljanko in se pogosto pojavlja povsem gola. Mediji so vlogo že razglasili za eno najbolj 'svobodnih' in najbolj pomembnih v karieri privlačne igralke.

Scarlett je povedala, da je bilo snemanje filma izjemno vznemirljivo in da ji je predstavljalo velik izziv. "Zaradi vloge, ki jo igram, sem morala veliko prizorov posneti gola. Nezemljani po vsej verjetnosti namreč nimajo oblačil ... Med hojo, stoje, med ležanje v postelji, menjavanjem barve kože in zapeljevanju moških. Golota pa je kljub vsemu, zahvaljujoč režiserju Jonathanu Glazerju, prikazana na zelo naraven način," je dejala. "Seveda sem se med snemanjem spraševala, kako bodo ljudje sprejeli goloto in že vnaprej sem videla, kako bodo mladi fantje gole prizore postavljali za ohranjevalnike zaslonov in ozadja na svojih računalnikih in mobitelih ..." se je še pošalila in z resnim tonom dodala, da v filmu kljub vsemu ne gre za goloto v smislu erotike, ampak umetniško delo.
 

Scarlett Johansson - 1
Scarlett Johansson - 1 FOTO:

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497