Moskisvet.com
skeniranje registrskih tablic, Carglass® Slovenija

Novice

Oglas

V manj kot minuti do spletne rezervacije. Carglass Slovenija navdušuje z inovacijo.

PR
13. 10. 2023 05.00
0

Prvovrstna uporabniška izkušnja je vedno bila v središču vizije podjetja Carglass Slovenija. Z najnovejšo tehnologijo skeniranja registrskih tablic znova premikajo standarde v industriji.

Carglass Slovenija stavi na navduševanje svojih uporabnikov. Ponašajo se z dovršenimi storitvami, ki so jim prinesle ugledni IMI certifikat – kot edinim v Sloveniji. Pionirji so bili tudi na področju merjenja zadovoljstva strank. Danes pa v tesnem sodelovanju z vsemi slovenskimi zavarovalnicami za stranke prevzamejo celoten administrativni del. Zato v primeru poškodbe avtomobilskega stekla strankam zadostuje en sam kontakt, en podpis in en obisk njihove poslovalnice.

Z integracijo tehnologije avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic v spletno rezervacijo je Carglass® Slovenija storil odločen korak proti še bolj učinkovitemu procesu.
Z integracijo tehnologije avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic v spletno rezervacijo je Carglass® Slovenija storil odločen korak proti še bolj učinkovitemu procesu. FOTO: Arhiv naročnika

Z integracijo tehnologije avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic v spletno rezervacijo je Carglass Slovenija storil odločen korak proti še bolj učinkovitemu procesu. Z novo tehnologijo zagotavljamo uporabnikom vrhunsko izkušnjo spletne rezervacije, ki je hitra, natančna in zmanjšuje možnost napak, ki nastajajo pri ročnem vnosu, poudarja Uroš Knez, vodja prodaje in marketinga.

Carglass® Slovenija omogoča enostavno spletno rezervacijo termina za popravilo, menjavo ali kalibracijo vetrobranskega stekla.
Carglass® Slovenija omogoča enostavno spletno rezervacijo termina za popravilo, menjavo ali kalibracijo vetrobranskega stekla. FOTO:

Direktor Dejan Šeruga je izpostavil, da so tehnologijo vpeljali prvi v Sloveniji in prvi v skupini Belron, katere del je tudi Carglass Slovenija. Vedno poskušajo najti rešitve, ki omogočajo tako superiorno izkušnjo za stranke kot tudi rešitev, ki podpira poslovne procese partnerjev. S tesnim sodelovanjem z zavarovalnicami oblikujejo enostavno, hitro in učinkovito rešitev za obdelavo in reševanje škodnih primerov. Po vpeljavi oddaljenega digitalnega podpisa tako z avtomatiziranim skeniranjem registrskih tablic ponovno postavljajo nov standard v industriji. Veselimo se, da bomo lahko s to inovacijo še naprej izboljševali naše storitve in izkušnje naših strank. Hvala, ker ste del naše Carglass družine in da podpirate naša prizadevanja za nenehno izboljšanje, sklene Šeruga.

 

Naročnik oglasa je Avtosteklo d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400