Moskisvet.com
Pes dron

Novice

Med karanteno psa na sprehod odpeljal kar z dronom

A.P.
24. 03. 2020 09.37
0

Te dni se po spletu širijo raznorazni posnetki, kako se ljudje spopadajo s karanteno zaradi pandemije novega koronavirusa. Marsikateri lastnik psa se srečuje s težavo, kako v času omejenega gibanja sprehoditi svojega kosmatinca, ne da bi kršil pravila. Mnogi so se znašli na zelo domiseln način.

Pozornost je pritegnila predvsem upokojenka iz Srbije, ki se je domislila res inovativnega načina, kako istočasno sprehoditi svojega psa in upoštevati navodila. Potem ko je srbski predsednik Aleksandar Vučić pozval starejše od 65 let, da naslednjih 30 dni v izogib okužbi ostanejo doma, je neka Beograjčanka to vzela sila zares, čeravno ima psa, a kljub temu našla način, da se pes vsak dan sprehodi in opravi svoje potrebe.

Kadite? Za vas imamo slabo novico v povezavi s koronavirusom!
Preberi še
Kadite? Za vas imamo slabo novico v povezavi s koronavirusom!

Psa je namreč na povodcu spustila z balkona in mu omogočila, da se sprehaja po dvorišču, ne da bi sama zapustila stanovanje. Ko ima pes dovolj, ga preprosto potegne nazaj v prvo nadstropje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

No, do še bolj domiselne ideje je prišel Ciprčan Vakis Demetriou, ki je svojega psa Oliverja na povodcu vodil s pomočjo drona, ki ga je upravljal z balkona. ''Ostanite doma, a ne pozabite na svojega psa,'' je opozoril. Kako pa vi rešujete morebitne težave zaradi karantene te dni?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497