Moskisvet.com
masturbiral na plaži

Novice

'Mencanje' je preseglo vse meje!

N.J.
05. 05. 2014 14.14
21

Nekateri radi počnejo packarije na obljudenih krajih. Še več, perverzije na javnih mestih jih dodatno vzburjajo. Nad tem pa običajno niso navdušeni ostali prisotni.

masturbiranje na avtobusu
masturbiranje na avtobusu FOTO:

'Junak' iz posnetka na TEJ povezavi (pozor, posnetek je primeren samo za polnoletne) si je svojo malo perverzijo privoščil kar na polnem avtobusu. Očitno ga je korenjak tako 'zasrbel', da ga je moral malce 'pomencati'. Njegovo mencanje pa se je kaj hitro prelevilo v pravzaprav ogabno masturbiranje. Za nameček je svojo potrebo potešil vpričo številnih ljudi, ženska, ki je sedela poleg njega pa je vse skupaj celo posnela.

Seks na javnem mestu ni le ogaben in nespoštljiv do okolice. Seksualni užitki na javnem kraju vas lahko tudi drago stanejo. Konkretno se v Sloveniji zakon glasi: ''Kdor na javnem kraju spolno občuje, razkazuje spolne organe ali na vsiljiv način ponuja spolne usluge in s tem koga moti, povzroči vznemirjenje ali zgražanje ljudi, se kaznuje z globo od 208,65 evra do 417,30 evra.''

Povedano po domače - če se bosta s partnerjem predajala vroči ekstazi v avtomobilu, ki je parkiran pod Rožnikom, vaše početje pa bo opazila mimoidoča babica, ki jo bo početje tako šokiralo, da vas bo prijavila policiji, vam bodo možje postave izstavili plačilni nalog. Policija sama bojda takšnega nadzora ne izvaja, saj je kaznivo dejanje storjeno le v primeru, ko vaše početje nekoga moti. Teoretično gledano, bi lahko seksali sredi Prešernovega trga in vas v primeru, da vaše početje ne bi povzročalo neodobravanja, to sploh ne bi udarilo po žepu.

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382