Moskisvet.com
Mona Walravens

Novice

Uuu, kaka ritka: katera jo je nastavila tokrat?

J.V.
27. 05. 2013 08.43
13

Kot da francoski film z lezbično tematiko La Vie d'Adele ni dvignil dovolj prahu s svojim desetminutnim prizorom nazornega seksa, se je članica igralske zasedbe Mona Walraven premiere filma v Cannesu udeležila v provokativni beli obleki in pritegnila še več pozornosti. Zvezdnica je fotografom v trenutku, ko se je povzpela po stopnicah, omogočila pogled na svojo razgaljeno ritko in jasno dala vedeti, da je spodnje hlačke ta večer pustila doma.

Letošnji že 66. filmski festival v francoskem Cannesu je postregel s toliko golote, kot je nismo videli v vseh preteklih letih skupaj. Visoki razporki, mednožja in prekipevajoča oprsja, vse to in še več so v drznih večernih opravah zvezdnice prinesle na rdečo preprogo in razveselile številne fotografe.

Spodnje hlačke je pustila doma

Zadnja med njimi, ki je poskrbela za vznemirjenje, je bila francoska igralka Mona Walraven, ki je na festivalu promovirala enega izmed najbolj kontroverznih filmov, ki so se letos predstavili na njem. Poleg tega, da se zgodba vrti okoli lezbijk, je številne vznemiril tudi deset minut dolg prizor vročega seksa. Da bi filmu prinesla še več medijske pozornosti, se je Mona odločila, da se na premieri pojavi v čudno oblikovani obleki z neverjetno širokim spodnjim delom, ki je ponujal nemoten pogled na njeno golo zadnjico. Incident je poskrbel za val smeha med njenimi moškimi prijatelji, medtem ko ji je prijateljica hitro priskočila na pomoč in poskušala skriti njene intimne dele pred fotografskimi objektivi.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497