Moskisvet.com
Lindsay Lohan

Novice

Ups, spet ji je ušla!

Ni.J.
07. 06. 2012 16.47
6

Lindsay Lohan se zadnje čase mudi na snemanju filma Liz in Dick, v katerem igra slavno igralko Elizabeth Taylor. Tako kot ponavadi pa Lindsay ne gre vse po načrtu – tokrat ji je spet nekaj ušlo!

Lindsay Lohan smo navajeni videvati v najrazličnejših položajih in situacijah. Zadnje dni, ko snema film Liz in Dick, v katerem igra vlogo Elizabeth Taylor, pa so oči še posebej uperjene vanjo. V javnost je zdaj privrela ena od fotografij s snemanja, na kateri je v situaciji, ki v filmu zagotovo ne bo prikazana.

Scena, med katero se je Lindsay pripetil nesrečni spodrsljaj, se dogaja med romantičnim izletom Liz in Dicka v italijanskem Neaplju. Grant Bowler, Lindsayjin soigralec, prepričuje Lindsay, naj mu sledi. Ona kriči nanj in mu poskuša ubežati, v določenem trenutku pa Lindsay iz njene oblekice zbeži bradavička. Čeprav ni znano, ali je Lohanova v tistem trenutku resnično igrala svojo vlogo ali le kričala na svojega soigralca, je nekaj popolnoma jasno – videti je zelo predana trenutku.

Vloga v filmu je Lindsayjina prva od leta 2009 in videti je, da je s svojim igranjem prepričala in navdušila prav vse. ″Odšel sem na prizorišče snemanja, da bi posnel nekaj fotografij. Ko sta na sceno prikorakala Lindsay in Grant, smo vsi ostali brez besed,″ je povedal njen predstavnik za New York Daily News.

Liz in Dick sta se spoznala leta 1962 med snemanjem filma Cleopatra, romanca med njima pa se je začela, kljub temu da je bila Liz takrat poročena z Eddiejem Fisherjem, dick pa s Sybil Williams. Elizabeth Taylor je sicer dvakratna dobitnica oskarja, poročena pa je bila kar osemkrat – s sedmimi različnimi moškimi. Umrla je v 79. letu starosti leta 2011.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497