Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ups, ušel ji je bikini!

N.J.
29. 01. 2013 13.26
7

Kakor da ne bi s svojim telesom pritegnila že dovolj pogledov, mora ena najbolj zaželenih mamic na svetu vedno znova poiskati način, kako jih pritegniti še več.

Jennifer Nicole Lee, ameriška fitnes gurujka in ena najprivlačnejših mamic na svetu, zna pritegniti poglede.

37-letnica, ki je s pomočjo strogega vadbenega in prehranskega režima shujšala in si dodobra preoblikovala telo, se je nastavljala v svetlem minimalističnem bikiniju in izpostavila svoje popolne obline. Ne le to, spodnji del kopalk je celo odvezala in pred objektive stopila skorajda gola.

Na ogled je postavila svoj raven trebušček z izklesanimi mišicami, oprsje, ki ga gravitracijska sila še ni uničila, in zadnjico brez grama celulita. Popolno telo, ni kaj. Še posebej, če vemo, da gre za 37-letno žensko, ki ima za seboj že dve nosečnosti.

Jennifer je že pred časom predstavila svojo kuharsko knjigo The Jennifer Nicole Lee Fun Fit Foodie Cookbook, v kateri je zbrala recepte, ki naj bi v kombinaciji z dobrim fitnes režimom zagotavljali hitrejšo pot do seksi in fit postave. Če smo iskreni, bi morali biti recepti tudi resnično učinkoviti, saj gre za obroke, s pomočjo katerih je shujšala, ko se je po dveh porodih zredila na 91 kilogramov. Takrat je na ta način izgubila 32 kilogramov, bila leta 1996 okronana za ameriško miss bikinija ter nato zaslovela kot fitnes guru.

Poleg kuharske knjige je Jennifer doslej izdala že knjigo o fitnesu, sedem elektronskih knjig in serijo DVD-jev z vajami za krepitev mišic in preoblikovanje postave. Je tudi oblikovalka lastnega vadbenega režima imenovanega JNK Fusion, v sklopu katerega naj bi med posameznimi serijami vaj z utežmi izvajali kardio vaje.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497