Moskisvet.com
Lacey Banghard - 2

Novice

Ups, ostala je brez oblačil

N.J.
16. 01. 2013 08.48
27

Ne gre vse vedno po načrtih in včasih je za to kriva tudi pozabljivost. Je pa res, da je še kako neprijetno, če je pozabljivost vzrok, da moraš gol skakati pred kamerami v resničnostnem šovu ...

Manekenka Lacey Banghard se trenutno mudi v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, v katerem tekmuje s Heidi Montag in Spencerjem Prattom, Claire Richards in Rylanom Clarkom. 20-letnica pa se je v šovu naučila, kako vzbuditi pozornost. Ko je odšla pod prho, je s seboj pozabila vzeti brisačo.

Ko je ugotovila, da nima ničesar pri sebi, v kar bi se lahko obrisala, je kljub kameram v hiši popolnoma gola stopila iz kopalnice in z rokami nekako prikrila vsaj najbolj intimne predele. Kljub temu je ostalo le malo prepuščenega domišljiji.

A vendar to za Lacey ni prvič, da je pokazala nekaj več kože. Navsezadnje je le model zgoraj brez ... Nekaj njenih sočnih fotografij si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497