Moskisvet.com
Pevka je za svoje oboževalce pozirala brez spodnjih hlačk.

Novice

Ups, nastavila jo je kar brez spodnjih hlačk

J.V.
30. 04. 2014 13.31
9

Namesto, da bi bilo srbski pevki Indiri nerodno zaradi fotografij, ki so nastale na njenem zadnjem koncertu, je ta šla še korak dalje. Na svojem Facebook profilu je namreč objavila nekaj zelo provokativnih fotografij in tako medijem podarila nov material za pisanje.

Pevka je za svoje oboževalce pozirala brez spodnjih hlačk.
Pevka je za svoje oboževalce pozirala brez spodnjih hlačk. FOTO: Facebook

Indira se je v preteklosti že večkrat znašla v središču pozornosti zaradi razkazovanja svojih bujnih oblin in tudi tokrat ni prav nič drugače. Te so namreč znova zasenčile njene pevske sposobnosti.

Pevka je na svojem družabnem omrežju Facebook objavila vroče fotografije, na katerih nastavlja svojo zadnjico, pod objavo pa zapisala: „Evo, nov set fotografij, takšne me ne boste nikoli fotografirali na nastopu. Tokrat sem morala brez spodnjih hlačk,je zapisala Indy, ki je na svoje obline zelo ponosna.

V prihodnjih dneh napoveduje novo skladbo in glede na to, da je tokrat svoje oboževalce počastila s fotografijo brez spodnjih hlačk, je le še vprašanje časa kdaj bo pozirala gola.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497