Moskisvet.com
Ivanka Trump - Boris Johnson

Novice

United Kingston: Ivanka Trump Borisa Johnsona ''poslala'' na Jamajko

A.P.
24. 07. 2019 07.09
1

Ivanka Trump je znova predmet posmeha. Nazadnje so si jo družbena omrežja privoščila, ko je očeta Donalda Trumpa v vlogi svetovalke predsednika znotraj Bele hiše spremljala na srečanju voditeljev vrha G20 in se je na vse pretege skušala vmešati v pogovor ''odraslih''. Zdaj je tarča posmeha postala zaradi čestitke novoizvoljenemu vodji konservativne stranke in novemu premierju Velike Britanije oz., kot je sprva zapisala, Združenega Kingstona (United Kingston).

Kakršen oče, takšna hči. Člani družine Trump še naprej dokazujejo, da niso najbolj geografsko podkovani in da se preradi zatipkajo. Donald Trump je tako med drugim nekoč napačno zapisal celo ime svoje žene Melanie, ki jo je preimenoval v Melanie, ''privoščil'' pa si je tudi princa Charlesa. Ivanka Trump, 37-letna hčerka ameriškega predsednika, ki na vse pretege želi dobiti veljavo v političnih krogih, dokazuje, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot mnogi pomembneži in politični predstavniki je hitela čestitati novoizvoljenemu premieru Velike Britanije, Borisu Johnsonu, za katerega je zapisala, da bo postal novi predsednik vlade Združenega Kingstona (United Kingston) namesto Združenega kraljestva (United Kingdom).

Sprva ni bilo znano, ali se je ameriška poslovnica in političarka zatipkala (ne nazadnje uporablja iPhone) ali je resnično mislila, da se država, ki jo je nedavno obiskala, tako imenuje. Medtem je originalen tvit že izbrisala in ga znova delila, tokrat s pravim imenom države, pozneje pa potrdila, da je vse skupaj zakuhalo samodejno popravljanje. Mimogrede, Kingston je glavno in največje mesto Jamajke, ne le ime priljubljene slovenske glasbene skupine.

Trump grabil ženske, kjer se mu je zahotelo
Preberi še
Trump grabil ženske, kjer se mu je zahotelo

Ivankin oče, Donald, se v čestitki ni zmotil in je v svojem slogu zapisal. ''Čestitke Borisu Johnsonu za izvolitev na mesto premierja Velike Britanije. Odličen bo!''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382