Moskisvet.com
Nashawn Breedlove Eminem

Novice

Umrl sloviti raper, ki je nastopil z Eminemom v filmu 8 milj

M.S.
27. 09. 2023 06.00
0

Le kdo se ne spomni filma ''8 milj'' (''8 Mile''), v katerem je blestel Eminem? Iz Amerike pa prihaja žalost vest, da je preminil raper in igralec, ki je z Eminemom v filmu uprizoril nepozabno rap bitko.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nashawn Breedlov je zaslovel z vlogo raperja v filmu ''8 milj'' iz leta 2002, kjer je v rap bitki kot Lotto in član ekipe ''Leaders of the Free World'' nastopil proti Eminemu, ki je v filmu odigral delno avtobiografsko vlogo. Kot je sporočila njegova družina, je Breedlove umrl v spanju, vzrok njegove smrti pa še ni znan. Star je bil komaj 46 let, prijatelji pa si ga bodo zapomnili po njegovi upornosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Preden je zaslovel z vlogo v omenjenem filmu, je repal pod umetniškim imenom OX, z Dr. Drejem in Snoop Doggom pa je leta 2001 posnela skladbo za njun film ''The Wash'' z naslovom ''Don't Talk Shit''. Film 8 milj je na drugi strani požel velik uspeh in za naslovno skladbo ''Lose Yourself'' prejel oskarja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382