Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Umrl deček, ki mu je Dončić uresničil sanje

A.P.
15. 06. 2019 11.29
2

''Nikoli ne bom pozabila tega posebnega fanta,'' je na Twitterju ob kolažu fotografij mladega oboževalca Dallas Mavericsov zapisala novinarka Tamara Jolee. Dečku se je januarja uresničila življenjska želja, potem ko je v Dallasovi dvorani American Airlines Centre spoznal svoje idole.

Rutgerju McCrumu so Luka Dončić in druščina januarja pod patronatom fundacije Make-A-Wish, ki mladim izpolnjuje želje, kot enemu od šestih otrok uresničili življenjske sanje. Deček, ki je trpel za možganskim tumorjem, je 30. maja umrl. Star je bil komaj 14 let.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bil je eden največjih oboževalcev Teličkov iz Dallasa, na januarski tekmi proti Soncem iz Phoenixa pa je bil častni kapetan ekipe in na parketu med pozdravom ekip, prav tako se je ogreval skupaj z Dončićem in druščino ter se rokoval z začetnima peterkama. Dallasov branilec Wesley Matthews mu je po tekmi, ki so jo Teksašani dobili z dvomestno razliko, dejal, da jim je prinesel srečo in da je njegov prihod naredil razliko. Deček se je z ekipo družil tudi v slačilnici in imel pravcati ''zvezdniški'' status, saj so mu košarkarji posvečali veliko pozornosti. Seveda se je z vsemi tudi fotografiral.

Dveletni deček se igra na grobu svojega očeta
Preberi še
Dveletni deček se igra na grobu svojega očeta

Njegov največji idol je bil Dirk Nowitzki, ki mu je po tekmi podaril svoje športne copate, takoj za Nemcem pa ga je najbolj navdušil prav naš košarkarski as Luka Dončić.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382